ZAVIRITE U RASKOŠNI STAN FOLK MILIONERKE! Pevačica obožava lutke i antikvitete, ima i ZLATNI NAMEŠTAJ: Sve pršti od LUKSUZA! FOTO
Foto: Vladimir Šporčić

SVE SAMA DEKORISALA

ZAVIRITE U RASKOŠNI STAN FOLK MILIONERKE! Pevačica obožava lutke i antikvitete, ima i ZLATNI NAMEŠTAJ: Sve pršti od LUKSUZA! FOTO

Stars -

Pevačica Branka Sovrlić pre nekoliko godina otvorila je vrata svog luksuznog doma ekipi Kurira.

Ono što je primetno odmah na početku je zlatni nameštaj, pa je folk pevačica ispričala kako ga je kupila.

Branka Sovrlić
foto: Vladimir Šporčić

"Pre dvadesetak godina kada sam se vraćala iz Frankfurta sa nastupa opazio me čovek koji je u Beogradu otvarao prodavnicu nameštaja. Ponudio mi je da dođem kod njega u salon i da ga pogledam. Fotelje i trosed ukrašeni su zlatom, veoma su kvalitetni i jedinstveni", rekla je Branka.

Taj stan, ona i muž su nasledili od njegovih roditelja, a kako kaže pevačica, uređen je u stilskom maniru i sve je ona sama sređivala, bez pomoći dekoratera i arhitekte.

Ono čime se posebno može pohvaliti jesu razni ukrasi i sitni detalji, kao i mnogobrojni antikviteti koje je donosila sa putovanja na koja često ide sa svojim suprugom.

Branka Sovrlić, kuća, enterijer
foto: Vladimir Šporčić

Svi ti detalji zauzimaju posebna mesta u vitrinama i o svakom od njih vodi računa, jer su tu uglavnom unikatni detalji. Kako i sama ističe, ljubitelj je velikih prostranih stanova, a njen porodinčni dom upravo je takav.

Stan je podeljen po salonima, a osim nekoliko dnevnih boravaka poseduje kupatilo, dve sobe, prostor za opuštanje, pa i ogromnu terasu punu zelenila, iako se stan nalazi na drugom spratu.

Branka Sovrlić, kuća, enterijer
foto: Vladimir Šporčić

Ono što je posebno zanimljivo za Branku jeste to da važi za jednu od pevačica kojoj se nikada nije desilo da se u javnosti dva puta pojavi u istoj odevnoj kreaciji. Kako je žena koja izuzetno voli specifične krpice, u njenom prostranom domu, našlo se mesta i za garderober, koji ima čak šest ogromnih plakara.

1 / 16 Foto: Vladimir Šporčić

Kurir.rs/S.M.

Bonus video:

00:12

Kaca i Gobelja kupili LUKS stan, a pogled puca

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track