NAĐITE NEKOG DA VAS GLEDA KAO VESIĆ MENE! Karleuša i zamenik gradonačelnika Beograda napravili POMETNJU na mrežama! (FOTO)
Foto: Printskrin/Instagram

usijali mreže

NAĐITE NEKOG DA VAS GLEDA KAO VESIĆ MENE! Karleuša i zamenik gradonačelnika Beograda napravili POMETNJU na mrežama! (FOTO)

Stars -

Pevačica Jelena Karleuša i zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić ponovo su se sreli u Beogradu.

Jelena Karleuša, Komunalna Policija
foto: Printscreen/Instagram

Naime, Karleuša je posetila 45 novih komunalnih milicionerki i milicionera u Beogradu, a dočekao ju je zamenik gradonačelnika Goran Vesić.

Inače, pripadnici beogradske Komunalne milicije dobijaju potpuno nov imidž, zahvaljujući novim uniformama koje je Grad Beograd obezbedio za njih.

Jelena Karleuša
foto: Printskrin/Instagram

Tamnoplavu uniformu sa grbom Grada i prezimenom pripadnika Milicije na prednjoj strani, kao i natpisom "Komunalna milicina" na ramenu.

Ova uniforma jedinstvena je, međutim, po posebno istaknutim detaljima svetloplave i crvene boje, po kojoj će pripadnici službe biti definitivno na prvi pogled prepoznatljivi.

Zamenik gradonačelnika Goran Vesić poput svetskih političara koristi sve onlajn društvene platforme kako bi obavestio javnost o svom radu i tako uvek izazove veliku pažnju, što je slučaj i ovog puta.

Jelena Karleuša objavila je fotografiju sa Vesićem i napisala "Nađite nekog da vas gleda kao gospodin Vesić mene", i tako nasmejala brojne korisnike društvenih mreža.

Jelena Karleuša
foto: Printskrin/Instagram

Kurir.rs/S.M.

Bonus video:

09:51

Jelena Karleuša na Music Week Festivalu na Kopaoniku

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja