04:31

Ćana ispričala HIT anegdotu: Bilo bi opštenarodno veselje!

bez dlake na jeziku

ĆANA DOLAZILA BUBOM, HAMEROM, TREBALO I HELIKOPTEROM DA SLETI NA SVADBU Ispričala HIT anegdotu: Bilo bi opštenarodno veselje!

Stars -

Pevačica Ćana ispričala je anegdotu sa veselja, ali i to da na 95% nastupa na kojima peva dođe na neki neobičan način

Gosti trećeg sedmenta Pulsa Srbije bili su poznati estradni umetnici Andrija Era Ojdanić i Vesna Rivas, koja je pored toga što je pevačica, televizijska ličnost, ona je i astrolog.

A u program užovo uključila se i pevačica Ćana i ispričala anegdotu.

Ćana
foto: Kurir televizija

- Uvek je lepo raditi tamo gde je narod. Nema razlika da li je svadba, krštenje, Sava centra, vašar. Kad se iskreno obraćate narodu, uvek to prepoznaju - rekla je Ćana. Prelazili smo preko nekog kanala, a ja a meni u glavi bilo sad ako puknu ove daske i ako padnemo u onaj kanal onda će bizi opštenarodno veselje. Ali, Bogu hvala sve se dobro završilo. Mislila sam da će mlada da se onesvesti koliko je bila iznbenađena - ispričala je Ćana u Pulsu Srbije.

Ćana
foto: Kurir televizija

Ćana je ispričala da je trebalo i helikopterom da dođe na svadbu.

Ćana
foto: Printscreen/YT/Cana - Zvanicni Kanal

- Bila sam u Hameru u Banjaluci, to je trebalo da bude helikopter, međutim, bila je vojna vežba u Banjaluci i nismo dobili dozvolu za uzletanje. Ono što je zanimljivo je da ja 95% mojih nastupa uđem u salu kao iznenađenje, a 5% obično. Dolazila sam ja i onom čuvem bubom na veselje, tada me je kum dovezao pred sto svatova - ispričala je Ćana.

Ćana
foto: YT/Nebojsa Mitrovic/Printscreen

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

03:00

Ćana na nastup rešila da dođe helikopterom: Pevačica spremna na sve da dobar bakšiš

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja