VESNA DEDIĆ BRUTALNO OPELELA PO VODITELJKAMA: Vređanje gostiju dolazi iz kuće! Svi se pitaju da li je potkačila Sanju Marinković!
Foto: Damir Dervišagić

HAOS

VESNA DEDIĆ BRUTALNO OPELELA PO VODITELJKAMA: Vređanje gostiju dolazi iz kuće! Svi se pitaju da li je potkačila Sanju Marinković!

Stars -

Novinarka, voditeljka i spisateljica Vesna Dedić prokomentarisala je svoje koleginice koje ne poštuju sagovornike i goste.

Osim što je gostujući u emisiji "Grand magazin" govorila o svojoj karijeri, Vesna je prokomentarisala i pojedine koleginice, koje neprofesionalno rade svoj posao.

Vesna Dedić
foto: Damir Dervišagić

- To ide iz kuće. Moje novinarstvo je specifično, zovem one koje poštujem i čija priča može da znači gledaocima. Najveća uvreda koju moju nekome da uputim je ''sram te bilo'' - rekla je Vesna Dedić i nastavila:

- Nepristojnost po studijima, vređanje ljudi, sve to neko gore gleda i sve se to negde posloži. Ne bih bila u koži tih ljudi koji tako vređaju i sude o svemu- iskreno je rekla Vesna.

Inače, Vesna nije precizirala o kojoj koleginici je reč, ako je sudeći po komentarima, Vesni je pitanje bilo upućeno zbog nedavnog problema koje su pojedine javne ličnosti imale s njenom koleginicom i nekadašnjom drugaricom Sanjom Marinković, pa su se svi pitali da li je baš nju ovog puta javno potkačila.

Voditeljke Vesna Dedić i Sanja Marinković već izvesni period nisu u dobrim odnosima. Razlog zbog čega je došlo do prekida prijateljstva javnosti za sada nije poznat, ali se spekuliše da je Sanja u nekoliko navrata povredila svoju prijateljicu i koleginicu.

Sanja Marinković
foto: Printscreen

Kurir.rs/M.M.

Bonus video:

00:23

SANJA MARINKOVIĆ SPOMENULA VESNU DEDIĆ! Nakon svađe i raspada prijateljstva ŠOKIRALA SVE IZJAVOM!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track