ONA JE VEĆI FRAJER OD MNOGIH MUŠKARACA! Sanja Vučić progovorila o PROSIDBI Marije Šerifović, a evo da li je dobila PRSTEN!
Foto: Nemanja Nikolić, Ana Paunković

OGLASILA SE

ONA JE VEĆI FRAJER OD MNOGIH MUŠKARACA! Sanja Vučić progovorila o PROSIDBI Marije Šerifović, a evo da li je dobila PRSTEN!

Stars -

Pevačica Marija Šerifović je na svom koncertu zaprosila Sanju Vučić koja je pristala da se uda za nju.

Sanja je bila gost na Marijinom nastupu. Ona je toliko oduševila Šerifovićevu svojim raskošnim glasom da je ova poželela da provede ceo život s njom.

Atraktivna "uraganka" kaže za Informer da je Marija veći frajer od mnogih muškaraca!

Marija Šerifović
foto: Printscreen/Zvezde Granda

- Bila sam baš iznenađena kad me je zaprosila. Naravno, pristala sam! Marija je legenda, carica, džek... Ma veći je frajer od mnogih muškaraca! Nažalost, nije mi dala prsten, pa još nemam dokaz da smo verene. Ma, bre, ko se ne bi udao za pobednicu Evrovizije?! - pita se pevačica.

Sanja dodaje da je Marija prva osoba koja ju je zaprosila!

- Nikad nisam bila zaprošena! Niti mi je neka žena nudila brak, niti muškarac. Posebno ne pred hiljadama ljudi na bini! Trenutno sam sama, pa je Marija iskoristila priliku. Eto, nemam dečka, a nemam ni devojku - priča Vučićeva, koja na pitanje da li makar ima udvarače odgovara:

- Njih uvek ima! Muškarci mi prilaze, startuju me, ali za sada mi nijedan nije zapao za oko. Pišu mi i na Instagramu, čak mi šalju i fotografije intimnih delova tela! Ne čuvam te slike i ne upoređujem polne organe, već ih obrišem. To mi je baš degutantno! Kad je reč o ženama, one mi samo dele komplimente, nisu navalentne kao frajeri. Ako budem ulazila s nekim u vezu, to mora da bude neko ko je pametan i talentovan! Kao što je Mara za pevanje!

Kurir.rs/M.M.

Bonus video:

04:28

Marija Šerifović koncert

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track