SIN ŽIKE JAKŠIĆA JE FRAJER I NAJMLAĐI ENOLOG! Plašio se braka, pa se oženio: Rekli su mi da je to ZATVOR! Evo kako izgleda! (FOTO)
Foto: Printscreen

liči na tatu

SIN ŽIKE JAKŠIĆA JE FRAJER I NAJMLAĐI ENOLOG! Plašio se braka, pa se oženio: Rekli su mi da je to ZATVOR! Evo kako izgleda! (FOTO)

Stars -

Producent i voditelj emisije Žika Jakšić ima mlađeg sina sa s Dajanom Paunović, ali i starijeg Andriju koji se nedavno oženio.

Žika Jakšić
foto: Printscreen

Žika Jakšić ponosi se naslednikom Andrijom Jakšićem koji je najmlađi enolog (stručnjak za vina) u Nemačkoj i svom ocu je napravio vino "Nikad nije kasno" po emisiji koju vodi. Voditeljevog naslednika estrada ne zanima, ne voli medije, a Žika poštuje njegovu privatnost.

Andrija Jakšić
foto: Printskirn/Grand online

Andrija je jednom prilikom otkrio da je imao strah od braka, jer su ga mnogi predstavili kao "zatvor", a on danas uživa u njemu.

"Mesec dana tokom zajedničkog odmora imao sam priliku da posmatram Jehoslavu, i posmatram da li je temperamentna ili povučena devojka. Odmah mi se dopala, a po uzoru na svoje roditelje posle dve godine zabavljanja smatrao sam normalnim da je zaprosim. Mnogi su mi rekli da je brak zatvor, ali ja uživam. Nikad mi nije bilo lepše u životu", izjavio je Jakšićev naslednik.

Andrija Jakšić
foto: Printskirn/Grand online

Na intimnoj ceremoniji u Nemačkoj Andrija i Jehoslava su izgovorili sudbonosno "da", a nekoliko meseci kasnije su se preselili u Srbiju, i to na Bežanijsku kosu kod voditelja.

O supruzi Jakšićevog naslednika se vrlo malo zna. Ona ne voli medijski da se eksponira, a Instagram nalog joj je zaključan za sve znatiželjne poglede. Ono što je poznato jeste da je u pitanju zanosna crnka koja je fokusirana na sektor kozmetike i vodi miran život daleko od estrade i stila koji već dugi niz godina Žika preferira.

Jakšić poštuje snajinu želju i ne forsira je da se fotografiše za medije, a za medije je priznao da mu prija život sa njom i sinom pod istim krovom, a posebno mu je drago kada vidi kako se novopečeni mladenci dopunjuju.

Andrija Jakšić
foto: Printskirn/Grand online

Kurir.rs/S.M.

Bonus video:

02:46

Žika Jakšić održao spektakularan govor za svoj rođendan

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track