UGASILA SE LJUBAV GLUMICE I NAUČNIKA, A OVAKO JE POČELO: Kalina ga upoznala u PROVODU, radi na VAŽNOJ poziciji, a evo kako izgleda
Foto: Damir Dervišagić

NIJE IM USPELO

UGASILA SE LJUBAV GLUMICE I NAUČNIKA, A OVAKO JE POČELO: Kalina ga upoznala u PROVODU, radi na VAŽNOJ poziciji, a evo kako izgleda

Stars -

Glumica Kalina Kovačević priznala je da se rastala od partnera Vladimira Rekovića sa kojim ima ćerku Aniku.

Kako je sama glumica priznala, veru u ljubav nije izgubila.

"S bivšim partnerom sam se razišla jer sam shvatila da je bolje da budem sama nego u vezi koja me ne ispunjava. Međutim, od Ijubavi ne odustajem. Desiće mi se nova, sigurna sam, jer kakav je to život bez ljubavi?", istakla je ona.

Kalina Kovačević
foto: Kurir televizija

Inače, Vladimir Reković je naučnik koji je zaposlen na Institutu Cern u Švajcarskoj, najvećem centru za istraživanje elementarnih čestica, ali je vrlo često na relaciji Švajcarska-Srbija. Život njenog bivšeg partnera vrlo je zanimljiv.

Vladimir je rođen 1974. godine u Priboju. Šest godina kasnije sa porodicom se preselio u Užice, gde je završio osnovnu školu i 3 razreda gimnazije. Četvrtu godinu Vladimir je završio u SAD, a nakon toga i Giford koledž u Severnoj Karolini. Od 2007. godine angažovan je na planetarnom projektu u CERN, a sarađuje i sa državnim Univerzitetom u Nju Džersiju.

Vladimir Reković
foto: Printscreen/RTS

Kao i glumica, i njen bivši izabranik ima jedno dete iz prethodnog braka, a kao i Kalina, ni on se u javnosti ne pojavljuje kada za to nema preke potrebe.

Njihova ljubav rodila se u noćnom provodu. Naime, Kalinina bliska drugarica htela je da izađe u provod, a ona ne. Ipak, poslušala je svoju prijateljicu, a sa Vladimirom se rodila ljubav na prvi pogled.

Kalina Kovačević
foto: Dragan Kadić

Kurir.rs/K.Đ.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja