12:22

Kalina Kovačević otkrila neverovatan detalj iz jedne predstave! Za 20 godina igranja ovog dela rodilo se 30 beba

veliki jubilej

MAJKA KALINE KOVAČEVIĆ JE NAŠA POZNATA GLUMICA NA KOJU JE NASLEDILA LEPOTU! Glumica otkrila neverovatan detalj iz jedne predstave

Pop kultura -

Jedna od najomiljenijih predstava domaće publike, „Velika drama“, po tekstu i u režiji Siniše Kovačevića, obeležiće danas, 22. februara na Velikoj sceni Narodnog pozorišta u Beogradu važan jubilej – dve decenije od premijere! To je 256 izvođenja ovog poetsko-realističnog komada koji nas podseća da su stubovi života u stvari neka jednostavna htenja. O ovoj kultnoj predstavi, porodično poslovnim vezama, koliko im zajednički "Velika drama" znači, ali da li se nada da će isti uspeh doživeti i nova predstava koju sprema govorila je Kalina Kovačević u emisiji Puls Srbije.

Kalina Kovačević
foto: Kurir televizija

- Ova predstava je veoma gledana. I mi glumci koji igramo u predstavi imamo problem da nabavimo karte za naše prijatelje, ovo je divan jubilej. Kada je bila premijera ove predstave, ja sam upisivala Akademiju. Tokom igranja ove premijere rođeno je 30 beba. Nama dođu ljudi iz Australije koji i ne znaju dobro srpski jezik da gledaju predstavu. Iz Vukovara nam je došlo 8 autobusa da gledaju predstavu - rekla je Kalina Kovačević u Pulsu Srbije na Kurir televiziji.

Ljiljana Blagojević
foto: Marina Lopičić

Podsetimo, Kalina Kovačević je srpska glumica. Potiče iz poznate porodice, otac joj je dramski pisac Siniša Kovačević, a majka glumica Ljiljana Blagojević.

I upravo ovu predstavu, koja slavi jubilej napisao je njen otac Siniša Kovačević.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

00:22

ŽENE, ZAŠTO SEBI OVO RADITE? FUJ: Kalina Kovačević isprobala filtere, izmenila lice, pa pokazala kako ZAISTA IZGLEDA! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track