OVAKO MARINA PRIČA O LJUBAVI DOK JE U ŠEMI SA OŽENJENIM: Pevačica otvorila dušu o PRIVATNOSTI, pa komentarisala Anastasiju!
Foto: Damir Dervišagić

ISKRENO

OVAKO MARINA PRIČA O LJUBAVI DOK JE U ŠEMI SA OŽENJENIM: Pevačica otvorila dušu o PRIVATNOSTI, pa komentarisala Anastasiju!

Stars -

Marina Visković već nekoliko meseci je u tajnoj vezi sa oženjenim biznismenom iz Srbije (ime i prezime poznato redakciji).

Pevačicin ljubavnik živi na relaciji Beograd - Minhen, jer i ovde i tamo ima uspešne biznise, a nedavno joj je kupio i skupoceni automobil, saznaje Kurir.

Ipak, Marina i dalje priča u javnosti da nema izabranika.

- Lepo mi je što sam sama, osećam se odlično. Dobra je energija oko mene, ali nisam zatvorena za ljubav. Ako se desi, nek' se desi, to je prelepa stvar - kazala je Marina.

Marina je potom otkrila šta misli o koleginici Anastasiji Ražnatović.

Anastasija Ražnatović
foto: Privatna Arhiva

- Anastasija i ja imamo još par zakazanih nastupa, i sledeći vikend smo zajedno. Ona je sjajna pevačica, potrudila se oko performansa, peva fantastično, želim joj sve najbolje - kazala je Marina Visković o koleginici.

Pevačica je upisala psihologiju koju nije završila.

- Ne završavam psihologiju, nažalost, nemam vremena. Vrlo rado ću nekad spremati ispite, sad ne. Imam dosta prijatelja koji su u tome - dodala je Marina.

Marina Visković
foto: Printscreen/Premijera

Kurir.rs/K.Đ/Blic

Bonus video:

17:32

OD SMERNE I FINE DO VAMP DEVOJKE SA TETOVAŽAMA Marina Visković promenila fazon i stajling IZGLEDA NIKAD LEPŠE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track