POJAVILE SE SKROZ GOLE FOTKE ANJE BLA! Bivša devojka Bake Praseta pobesnela, pa objasnila o čemu se radi: Nije teško SAZNATI!
Foto: Printscreen/Instagram

NIJE JOJ SVEJEDNO

POJAVILE SE SKROZ GOLE FOTKE ANJE BLA! Bivša devojka Bake Praseta pobesnela, pa objasnila o čemu se radi: Nije teško SAZNATI!

Stars -

Bivša devojka Bogdana Ilića, Anja Blagojević izuzetno je poznata na društvenim mrežama, naročito kada je u pitanju Instagram i TikTok.

Nakon raskida sa Bogdanom, Anja se nije mnogo oglašavala po tom pitanju, a sada je pojavila informacija da su isplivale njene potpuno gole fotografije.

Anja se oglasila na Instagram profilu, pa iznela svoju stranu priče, ogorčena što se njene fotografije zloupotrebljavaju.

Anja Bla, Anja Blagojević
foto: Printscreen/Instagram

- Ja stvarno ne znam do kad će pojedini paćenici izmišljati da imaju moje gole slike, snimke i slično... Sad koliko vidim počeli su da u aplikaciji stavljaju moju facu i ko zna šta još rade da bi to kao ličilo na mene. Nemojte da se nadate uopšte ni vi muškarci, a ni žene koje jedva čekaju nekome da napakoste, jer tako nešto od mene nikada nećete videti, jer bukvalno ne postoji šansa. Pronađite smisao života, a ne da vam glavna zanimacija bude fejkovanje nečijih golih slika, možete samo sebi problem da napravite sa time što radite, nije toliko teško saznati od koga to potiče. Pozdrav - napisala je Anja na Instagram storiju.

Anja Blagojević, Anja Bla
foto: Printscreen/Instagram

- Još jednu stvar da kazem za ograničene ljude. Ja imam pravo da se slikam kako hoću i da kačim šta god želim. Poenta je da niko nema pravo uzeti moju sliku i u fotošopu brisati moj kupaći i stavljati "fake" gole grudi i genitalije, niko nema pravo da iseče moju glavu sa selfija i da je stavlja na telo gole žene koje pokazuje genitalije itd... Možeš biti i anonimna osoba sa 5 slika na instagramu koje nisu provokativne i da ti neko to uradi ako se okomi na tebe kao sto je neko na mene. Kapiram da ima vas koji ne podržavaju moje provokativnije slikanje, ali budite realni i shvatite da je ovo protivzakonito raditi - dodala je Anja.

Anja Bla, Anja Blagojević
foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/K.Đ.

Bonus video:

00:15

BAKA PRASE OBJAVIO SLIKU IZ LAMBA: Svi misle da su mu vratili automobile, a jutjuber otkrio ISTINU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track