02:22

NAKON SKANDALA ČEDE I MAJE OGLASILA SE I KRUNIĆKA Otkrila da je imala LOŠE iskustvo sa njim ISTINA ISPLIVALA POSLE MNOGO GODINA

šok

NAKON SKANDALA ČEDE I MAJE OGLASILA SE I KRUNIĆKA Otkrila da je imala LOŠE iskustvo sa njim ISTINA ISPLIVALA POSLE MNOGO GODINA

Stars -

Ivana Krunić, bivša pevačica grupe "Luna" osvrnula se na današnji incident kada je Maja Marković napustila studio Kurir televizije, jer nije želela da se nađe u istoj prostoriji sa Čedom Čvorkom i navela da ni ona nije u dobrim odnosima sa bivšim kolegom.

00:58

SKANDAL U EMISIJI UŽIVO! Maja Marković napustila studio: Čeda Čvorak došao da je moli za pomirenje MOMENTALNO NAPRAVILA HAOS

Voditelj Ivan Gajić želeo je da čuje komentar Ivane Krunić na ovaj incident, a ona je istakla da joj je Čeda zatvorio vata onda kada joj je bio najpotrebniji.

- Mogu da se suočim sa svima, jer sam čista u svim svojim postupcima. Ni ja nemam nikakav kontakt sa Čedom, ali ne zbog mene, već druge strane. Izlaskom iz te grupe ja sam ispala veliki car i prema njemu i prema njegovoj porodici, ne znam što je prekinuo odnos sa mnom - ispričala je Ivana Krunić i dodala:

- Ja sam godinu i po dana ranije najavila izlazak iz grupe, pomagala sam oko nove pevačice, pomagala sam oko pratećih vokala, ali kada je meni trebalo da se pomogne, da mi se da neka minimalna podrška, bar da mi se ne zatvaraju vrata ili da mi se pomogne psihički savetima, ja na to nisam naišla. Ja ne želim da se osvrćem na neke bezveze stvari u grupi "Luna", i na taj period gledam sa jednom velikom zahvalnošću - kaže Ivana Krunić, pevačica.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track