EKSKLUZIVNO! POSLE VELIKOG SUKOBA S KURIROM JK GOVORI ZA NAS! Karleuša o braku i svađi s Duškom, albumu, politici, Kanje Vestu...
Foto: Miloš Miletić

INTERVJU

EKSKLUZIVNO! POSLE VELIKOG SUKOBA S KURIROM JK GOVORI ZA NAS! Karleuša o braku i svađi s Duškom, albumu, politici, Kanje Vestu...

Stars -

Posle dužeg vremena, velikog sukoba i suđenja sa Kurirom, Jelena Karleuša dala je veliki intervju za naš list.. S njom smo pričali o njenoj muzičkoj karijeri, projektima, privatnom životu, politici i svim drugim stvarima koje zanimaju javnost kada je ona u pitanju.

Jelena Karleuša
foto: Miloš Miletić

Očekivano, bila je britka i oštra na jeziku, po čemu je i nadaleko poznata.

Nije se libila ni da otkrije za koga će glasati na predstojećim izborima....

Takođe, govorila je i o svom odnosu sa suprugom Duškom Tošićem, a otkrila je i kada izlazi novi, dugoočekivani album.

Zdravo Jelena, želimo ti prijatan povratak u Kurir. Kako bi ti opisala naš odnos poslednjih godina? Je l smo u ratu ili u miru?

- Povratak? Pa ja imam više naslovnih strana i duplerica u Kuriru nego sve druge javne ličnosti zajedno. Ako se ne varam imali ste čak i rubriku KARLEUŠA AFERA uz sport, društvo i vremensku prognozu. Možda da se zovete JKurir i da sve bude okej. Što se mene tiče, ja sam u miru sa svakim dok me ne napadne.

Jelena Karleuša
foto: Miloš Miletić

Može li ovaj intervju da bude "lula mira" i da zakopamo ratne sekire?

- U miru uvek mora da dođe do obostranog pušenja te lule. Što se mene tiče, popušili smo je (smeh).

Jelena Karleuša
foto: Miloš Miletić

Da pređemo na tvoj odnos sa Duškom. U januaru su svi mediji dobili potvrdu iz policije da si prijavila incident između vas dvoje. Ti se nisi oglašavala po tom pitanju, evo sada imaš priliku da kažeš sve što želiš o tome.

- Nisam ni sumnjala da ti je cilj pitanje o Dušku. Tebe moje nove pesme uopšte nisu interesovale! Hahaha! A zašto vi u Kuriru ne napišete neki lep tekst o Dušku, da se i on odljuti posle svih prostitutki koje ste mu nakačili, pa da i sa njim popuštite onu lulu? Činjenica je da je on izuzetno ljut na sve medije zbog svega što smo porodično u poslednjih nekoliko godina o nama pročitali. Poverenje mora opet da se stekne.

Duško Tošić, Jelena Karleuša
foto: Printscreen Instagram

KOMPLETAN INTERVJU S KARLEUŠOM ČITAJTE U SUTRAŠNJEM ŠTAMPANOM IZDANJU KURIRA!

Kurir.rs/ Jelena Stuparušić

Bonus video:

01:07

Karleuša se pojavila u nikad ekstravagantnijem izdanju SVI JOJ GLEDALI U GRUDI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track