MILICA NAPUSTILA URGENTNI: Provela je nekoliko sati na pregledu, a ovo su lekari konstatovali kod pevačice koju je pretukao Rađen!
Foto: Damir Dervišagić, Printscreen/Instagram

nasilje

MILICA NAPUSTILA URGENTNI: Provela je nekoliko sati na pregledu, a ovo su lekari konstatovali kod pevačice koju je pretukao Rađen!

Stars -

Pevačica Milica Ristić (30), koja je prijavila svog dečka vaterpolistu Nikolu Rađena da ju je pretukao rano jutros, završila je sve preglede u Urgentnom centru i napustila je ovu ustanovu.

Milica, kako saznajemo, nema prelome kostiju, povrede mozga, niti treba hiruruški intervenisati. Ona je posle nekoliko sati provedenih u Urgentnom, gde ju je pregledalo više specijalista, napustila ovaj centra UKC Srbije.

Konstatovano je da pevačica nema prelome kostiju, rađen joj je i skener glave, koji je pokazao da nema povrede na mozgu i da joj nisu polomljene kosti lobanje. Takođe, povrede koje joj je kako tvrdi naneo Rađen nisu ni za hiruršku intervenciju.

Nikola Rađen, Milica Ristić
foto: ATA images

- Pevačici je preporučeno mirovanje, stavljanje hladnih obloga na mesta gde su povrede od udaraca, kao i da pije lekove protiv bolova ako bude trebalo. U slučaju da oseti neke nove tegobe ili joj se stanje pogorša trebalo bi opet da se javi lekaru - kaže naš izvor.

Podsetimo, kako Kurir saznaje, radnica jedne pumpe u opštini Stari grad prijavila je jutros u 4.45 sati da je Milica došla i požalila se da je Rađen pretukao. Policijska patrola je došla na lice mesta i ona im je rekla da ju je nakon kraće rasprave njen emotivni partner, Rađen pretukao, odnosno da ju je više puta udario u glavu i po telu.

Milica je potom izašla u Urgentni centar gde se zadržala nekoliko sati, koliko je trebalo da uradi detaljne analize i da je pregleda više specijalista.

Podsetimo, Rađen je već duži period u emotivnoj vezi s Ristić koja nastupa u klubovima, a koju je šira javnost upoznala kroz takmičenje "Pinkove zvezde".

- Već nekoliko meseci Nikola i Milica su u emotivnoj vezi. Ljubav ne kriju od očiju javnosti, te se često mogu videti u prestoničkim restoranima kako sami ili u društvu prijatelja provode vreme. Da su vrlo zaljubljeni, jasno je svima koji ih sretnu, jer ni javno ne kriju strasti, te se mogu videti i kako pred svima razmenjuju nežnosti - pričao je izvor ranije za Blic.

Milica je diplomirani ekonomista, ali se bavi pevanjem. - Najviše je nastupala po beogradskim klubovima i restoranima. Upoznali su se preko zajednickih prijatelja, te im je do sad ljubav cvetala. Ona je samo nekoliko godina mlada od Nikole, a planirali su i venčanje.

Nikola Rađen, Milica Ristić
foto: Stefan Jokić, Printscreen Instagram

Kurir.rs

Bonus video:

03:50

BEZ ZDRAVE OMLADINE, NEMA ZDRAVE NACIJE! Rađen OTKRIO jutarnju rutinu, ali i to kako izlazi na kraj sa mališanima u školi plivanja

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track