DŽET-SET MAKRO! Hvalio se poznanstvom sa Sekom Sablić, Kajom Ostojić, Banetom Jankovićem, a bivši dečko Cecine ćerke ga prati
Foto: Nemanja Nikolić, Privatna Arhiva

Krem de la krem

DŽET-SET MAKRO! Hvalio se poznanstvom sa Sekom Sablić, Kajom Ostojić, Banetom Jankovićem, a bivši dečko Cecine ćerke ga prati

Stars -

Duško Banjac, koji je krajem prošle nedelje uhapšen zajedno sa unukom Ere Ojdanića Nikolom Anđelićem zbog osnovne sumnje da su posredovali u prostituciji, i te kako je poznat u domaćem džet-setu. U prilog tome svedoče i fotografije na društvenim mrežama koje je on postavljao sa poznatima iz sveta sporta, estrade i glume.

Dušan Banjac
foto: Privatna Arhiva

Ali, to nije sve. Banjca su do pre nekoliko dana upravo na Instagramu pratili fudbaleri, pojedini glumci, ali su ga nakon hapšenja otpratili sa ove platforme kako verovatno ni u kom kontekstu ne bi bili dovedeni u vezu sa njim. Interesantno je i to da se među Banjčevim prijateljima nalazi i bivši dečko Anastasije Ražnatović Đorđe Kuljić, koji ga je, kako saznajemo, zapratio nakon raskida sa pevačicom. Đorđe je, za razliku od ostalih, ostao dosledan, pa i dalje prati Banjca.

Dušan Banjac
foto: Privatna Arhiva

Iako je optužen da podvodi devojke raznoraznim klijentima, Duško se do hapšenja trudio da na društvenim mrežama pokaže kako je porodičan čovek koji obožava decu i životinje. Među javnim ličnostima sa kojima je podelio fotografije jeste i njegova kuma Katarina Kaja Ostojić, nekadašnji maneken Bane Janković, a izgleda da mu je omiljena glumica Seka Sablić, jer se i fotografijom sa njom pohvalio na Instagramu. U više navrata smo pokušali da dobijemo komentar od Kaje, ali je njen telefon bio nedostupan.

Dušan Banjac
foto: Privatna Arhiva

Bane Janković, koji je svojevremeno i bio u modnoj agenciji kod Banjca, kaže da je u šoku otkako je čuo da je njegov prijatelj uhapšen. - Dušana poznajem godinama, žao mi je što je optužen za posredovanje u prostituciji, ja ga poznajem iz neke druge priče i jako mi je sve to čudno. Verujem da će se sve rešiti i da nema razloga da se pravi pompa - smatra on.

Dušan Banjac
foto: Privatna Arhiva

Otkako je Kurir, pre svih, otkrio da je Banjac završio iza rešetaka, zajedno sa koleginicom madam Jelenom Jojić, estrada, sportisti, političari, manekeni i lica sa TV ekrana u strahu su da se njihovo ime i slika ne pojave u medijima. Po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva, policija je u velikoj akciji privela Plejboj zečicu Martinu Rajić i nekadašnju misicu Slavicu Tripunović Dajanu. Njih dve su uhvaćene na delu, ali su brzo puštene iz pritvora jer su privedene sudiji za prekršaje i određena im je novčana kazna.

Dušan Banjac, Anastasija Ražnatović, Đorđe Kuljić
foto: Nemanja Nikolić, Privatna Arhiva

Kako su se posvađali Duško i prostitutka Voditeljka s kablovske odlično seksualno zadovoljava klijente

Duško Banjac imao je zvezde među svojim prostitutkama. Jedna od njih je i voditeljka sa jedne kablovske televizije. Zanosnu brinetu osumnjičeni makro je nudio kao najbolju, po ekstra tarifi, jer su klijenti bili zadovoljni kako ih seksualno zadovoljava. Ona je, prema našim saznanjima, tokom poslovanja sa Banjcem zaradila za stan i kola. Među njima je, međutim, tikva pukla pre dve godine, kada joj je u Nemačkoj, navodno, nestalo 1.000 evra. Tada je na aerodromu u Beogradu njena majka dočekala Duška s bejzbol palicom i tražila mu da vrati novac njenoj ćerki. Nakon tog incidenta njih dvoje su prekinuli svaku saradnju. Inače, pomenuta voditeljka kasnije počinje da sarađuje sa bivšom ženom poznatog pevača, koja je takođe madam.Ugasila je društvene mreže kad je krenula akcija policije.

Ljiljana Stanišić

Bonus video:

00:24

Miroljub Aranđelović Kemiš i Zorica Brunclik dolaze na glasanje

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track