RUŽICA VELJKOVIĆ NAKON 7 GODINA OBJAVILA FOTKU NA MREŽE: Bila je popularna rijaliti učesnica, pravila SKANDALE, ovako sad IZGLEDA!
Foto: Printscreen/Parovi

DA LI SE PROMENILA?

RUŽICA VELJKOVIĆ NAKON 7 GODINA OBJAVILA FOTKU NA MREŽE: Bila je popularna rijaliti učesnica, pravila SKANDALE, ovako sad IZGLEDA!

Stars -

Bivša učesnica rijalitija i modelsica Ružica Veljković pre nekoliko godina bila je učesnik rijaliti šou programa "Parovi".

Ružica je pored lepote pokazala i oštar jezik, pa ne čudi što je stalno bila u centru zbivanja, a njeno učešće obeležila je i njena veza sa Filipom Đukićem, tatu majstorom, koji se oprobao i u Parovima i u Zadruzi.

U međuvremenu Ružica se udala za bogatog biznismena, sa kojim je dobila devojčicu i započela mnogo mirniji, porodični život i retko deli privatnost.

Ružica Veljković
foto: Printscreen/Instagram

Iako ima nalog na društvenim mrežama, na Instagramu se nije oglašavala čak sedam godina! Zato je sve njene pratioce iznenadilo to što je objavila fotografiju, na kojoj konačno lepo možemo videti kako sada izgleda.

Ružičin izgled mnogi su hvalili u komentarima i pisali kako je s godinama sve lepša. Ljudi su posumnjali i da je na sebi odradila minijaturne estetske korekcije.

Kurir.rs/K.Đ.

Bonus video:

01:42

RUŽICA NAJAVILA: UDAJE SE SEVERINA OPET? Samo što se razvela od Igora, već joj se smeši NOVI BRAK? A tu je i BEBA?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track