01:46

NAKON HITNE OPERACIJE ĐANI PROGOVORIO O SLAĐI Otkrio u kakvom je stanju njegova žena: Dijagnoza bila ZASTRAŠUJUĆA evo kako je sada

OTVORENO

NAKON HITNE OPERACIJE ĐANI PROGOVORIO O SLAĐI Otkrio u kakvom je stanju njegova žena: Dijagnoza bila ZASTRAŠUJUĆA evo kako je sada

Stars -

Radiša Trajkvić Đani otkrio je za Kurir televiziju da čeka još jedno unuče, a progovorio je i o zdravstvenom stanju svoje žene.

Slavni pevač naveo je da uglavnom peva po klubovima u inostranstvu, ali da atmosfera, prema njegovom mišljenju, nije zadovoljavajuća.

- Uglavnom sam preko, pevam po klubovima. Sada je sve otvoreno. Narod je u strahu, puni su lokali, ali ima nervoze - kaže Đani.

Radiša Trajković Đani
foto: Kurir televizija

On je otkrio da čeka još jednog unuka i da ove godine ženi sina, pa ne krije sreću zbog predstojećih veselja u njegovom domu.

- Unuk je super, sad čekam još jednog, biće to opštenarodno veselje - naglasio je Đani.

Supruzi pevača, Slađani Trajković, nedavno je ustanovljeno da ima rak bubrega i hitno je operisana.

Tim povodom oglasio se njihov sin Marko, koji je potvrdio da mu je majka u bolnici i kroz suze ispričao da su za bolest saznali sasvim slučajno.

Radiša Trajković Đani
foto: Kurir televizija

Naime, dok su bili na kontroli konstatovana joj je bolest, a doktori su doneli hitnu odluku da je odmah operišu, kako bi uspeli da sve srede kako treba.

Popularni pevač pred kamerama Kurir televizije otkrio je u kakvom je stanju sada njegova supruga.

- Slađa je bolje, oporavlja se, hvala Bogu - istakao je Đani.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

01:07

Nataša Bekvalac o pesmi koju je odbila, a koju peva Katarina Grujić i veliki je hit!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track