ALENA ISLAMOVIĆA NIKO NE PREPOZNAJE! Pevač u sedmoj deceniji prošao kroz pravu transformaciju SVI SE PITAJU ŠTA MU SE DEILO
Foto: Dragana Udovičić

izgleda bolje nego ikad

ALENA ISLAMOVIĆA NIKO NE PREPOZNAJE! Pevač u sedmoj deceniji prošao kroz pravu transformaciju SVI SE PITAJU ŠTA MU SE DEILO

Stars -

Nekadašnji pevač grupe "Bijelo dugme", Alen Islamović izgleda bolje nego ikad.

U emisiji "Puls Srbije" Alen je govorio o svojoj karijeri i promociji nove pesme, a komentari na račun njegovog izgleda nisu izotali.

Alen Islamović
foto: Kurir televizija

Naime, mnogi su se složili da pevač u svojoj sedmoj deceniji izgleda kao mladić, pa ga nisu prepoznali tokom gostovanja.

Tajna dobrog izgleda muzičara možda leži i u tome što se osim muzike, bavi i poljoprivredom sa puno ljubavi.

U vreme pandemije korone, kada muzičari nisu mogli da nastupaju, Alen je počeo da gaji lešnike, od kojih izuzetno dobro zarađuje.

- Jedna od najvećih plantaža lešnika u BiH je moja. Sa Milicom Pavlović sam napravio odličnu pesmu, to je isti autor koji je radio "Lopova". Ja sam se odmah ti našao - kaže Alen, koji nije štedeo lepe reči za svoju koleginicu.

Alen Islamović
foto: Kurir televizija

Poznati pevač navodi da su njegovi hitovi, koje je napravio sa Bijelim dugmetom osnovica njegove karijere.

- Hitovi sa bijelim dugmetom me prate ceo život i na njima se temelji moja karijera, koju samo nadograđujem. Kroz taj temelj ja forsiram i neke svoje pesme sa solo albuma - kaže Alen Islamović.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track