OGLASILA SE TRUDNA DUŠICA GRABOVIĆ: Povezuju je sa ELITNOM PROSTITUCIJOM, da podvodi devojke, a evo šta je BESNO poručila
Foto: Damir Dervišagić

rekla šta ima

OGLASILA SE TRUDNA DUŠICA GRABOVIĆ: Povezuju je sa ELITNOM PROSTITUCIJOM, da podvodi devojke, a evo šta je BESNO poručila

Stars -

Pevačica Dušica Grabović, koja je navodno učestovovala u organizovanju elitne prostitucije, oglasila se na društvenoj mreži Instagram.

Naime, Dušica je negirala da ima veze sa prostitucijom i podvođenjem devojaka i napisala je da će pokrenuti tužbe zbog klevete i da zbog cele ove situacije oko prostitucije trpi najviše njena porodica.

- Želim da se obratim svim medijima koji su objavili apsolutne laži i neistine o meni! Kao što znate, već od decembra prošle godine sam u Americi na uspešnoj turnije koju sam nažalost morala da prekinem usled smrti moga oca i gubitka jedinog oslonca u mom životu! Nisam navikla da me život mazi, ali što je mnogo, mnogo je! Zbog duševne boli koju mi godinama nanosite dok su mi i roditelji bili živi, bila sam primorana da istog momenta angažujem svog advokata! Pošto sam australijski državljanin, svi ćete morati da odgovarate pred njihovim zakonom za povredu ugleda i časti! - istakla je Dušića.

1 / 3 Foto: Printscreen

Podsetimo, Dušica je, kako su objavili pojedini mediji, u drugom stanju i sa partnerom čeka blizance.

Dušica Grabović
foto: Printscreen/Instagram

kurir.rs

Bonus video:

00:14

Dušica Grabović dobila bakšiš od nekoliko hiljada evra!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track