ISPLATILO JOJ SE! DAJANA ZIDA MOTEL U SURČINU, ZARADILA OD PROSTITUCIJE?! Komšije šokirane: Ne znamo koja MUKA ju je naterala!
Foto: Zorana Jevtić, Printscreen

promenila plan

ISPLATILO JOJ SE! DAJANA ZIDA MOTEL U SURČINU, ZARADILA OD PROSTITUCIJE?! Komšije šokirane: Ne znamo koja MUKA ju je naterala!

Stars -

Da Slavica Tripunović Dajana dobro zarađuje od posla kojim se bavi, dokazuje i činjenica da u Surčinu gradi ogromnu kuću, koju će, kako Kurir saznaje, pretvoriti u motel.

Slavica Tripunović Dajana
foto: Kurir

Prema rečima našeg izvora bliskom pevačici i bivšoj misici, koja je pre neki dan uhapšena zbog bavljenja prostitucijom, ona je pre nekoliko godina započela gradnju velelepne kuće u Surčinu u kojoj je trebalo i da živi. Međutim, pošto se njen sin preselio u Italiju, ona je shvatila da u toj kući ne želi da boravi sama i da je ona prevelika za njene potrebe, pa je došla na ideju da jedan deo te nekretnine adaptira i pretvori u motel.

Slavica Dajana Tripunović
foto: Zorana Jevtić

Naša ekipa se tim povodom uputila u Surčin, kako bismo pokušali da pronađemo lokaciju na kojoj je kuća sagrađena. To je bio dosta težak zadatak, jer u ovoj beogradskoj opštini ljudi s kojima smo razgovarali nisu ni znali ko je Dajana. Međutim, tokom vožnje Surčinom naišli smo na jednu gospođu, koja nam je objasnila da dobro poznaje misicu i uputila nas je gde se kuća tačno nalazi.

Slavica Dajana Tripunović
foto: Zorana Jevtić

- Viđam je retko, naiđe ponekad ovde. Niko ne zna gde ona zapravo živi. Ali se gospođa pravi da je velika dama, pa ni s kim ne voli da popriča u kraju. Kada smo čuli da je uhapšena zbog elitne prostitucije, svi smo se šokirali. Nije delovala kao takva osoba, ko zna koja ju je muka naterala da se bavi najstarijim zanatom - rekla nam je gospođa, a zatim nas uputila na adresu u Surčinu gde je kuća sagrađena.

Slavica Dajana Tripunović
foto: Zorana Jevtić

Sam objekat je nekoliko kilometara udaljen od centra Surčina. Kako smo primetili, kuća se još uvek nalazi u fazi izgradnje i u njoj trenutno niko ne živi. Kada smo obišli kuću i uverili se da u njoj nema nikoga, porazgovarali smo i s komšinicom koja živi prekoputa nje.

Slavica Dajana Tripunović
foto: Zorana Jevtić

- Dajana nije ovde trenutno. Nisam je videla nekoliko dana. Ovih dana je bila tu, radila ogradu i sadila biljke. Sređivala je nešto na onom drugom kraju kuće, ima tu puno prostorija, velika je to kuća. Sin joj je bio skoro, on isto ne živi tu. Uvek hoće da pomogne i pita da li mi šta treba. Znam je od malih nogu, nju i njenog brata. On živi u Nemačkoj, a ovde su mu žena i dvoje dece. Tu, prekoputa nje, i oni imaju kuću. Fini su i Dajana i brat, javi se uvek, ali svako ovde gleda svoje poslove. Nisam znala da je bila hapšena zbog prostitucije, za mene je to šok - rekla nam je komšinica.

Slavica Dajana Tripunović
foto: Kurir

Nakon posete njenoj kući, uputili smo se i ka centru ovog mesta, gde smo porazgovarali s Dajaninim sugrađanima, koji o njoj nisu imali lepe reči.

- Kod mene je dolazila da kupuje čarape. Mi smo iznenađeni informacijom da se ona bavila prostitucijom, bila je tako fina, ali, eto... Danas je sve moguće. Nisam mogla ni da pomislim da se bavi tim - rekla nam je jedna žena, a onda se razgovoru pridružio i čovek, koji nam je otkrio neke zanimljive činjenice o misici i njenom privatnom životu:

Slavica Tripunović Dajana
foto: Kurir

- Niko ne zna gde Dajana tačno živi. Neko vreme je živela na Savskom keju, tamo joj je Vladan Urošević (bivši partner, prim. aut.) kupio kuću na obali reke. Tamo smo je često viđali, možda je baš tamo sada - rekao nam je ovaj čovek. Mi smo posetili i ovu lokaciju, na kojoj smo i zatekli Dajaninog bivšeg partnera kako spava na ležaljci. Vladan, s kojim je misica dobila i sina, nije bio raspoložen za razgovor s medijima i zamolio nas je da ga nigde javno ne pominjemo.

Slavica Dajana Tripunović
foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/Jelena Stuparušić/Aleksandar Panić

Bonus video:

05:57

KO SU MUŠKARCI KOJI SE BAVE PROSTITUCIJOM? Za njih malo ko ZNA jer klijenti žele DISKRECIJU!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track