ESTRADA U PANICI ZBOG ELITNE PROSTITUCIJE: Voditeljke i pevačice na listi, ne ODRIČU SE LUKSUZA, a evo na šta su sve trošile NOVAC
Foto: Profimedia

strah na javnoj sceni

ESTRADA U PANICI ZBOG ELITNE PROSTITUCIJE: Voditeljke i pevačice na listi, ne ODRIČU SE LUKSUZA, a evo na šta su sve trošile NOVAC

Stars -

Otkako je Dule Banjac uhapšen zbog sumnje da je podvodio devojke za novac, klupko je počelo da se odmotava, lanac prostitucije da se razotkriva, a panika među javnim ličnostima da se širi.

Naime, navodno poznate voditeljke i pevačice strahuju da će upravo one sledeće biti privedene na informativni razgovor u policiju, te da će javnost i njihove porodice saznati da se bave najstarijim zanatom. U pitanju su izuzetno poznate dame domaće estrade čija imena do sada nisu povezivana sa prostitucijom.

01:05

Dušica Grabović ekskluzivni snimak ugovaranja prostitucije

- Estrada je puna prostitutki, to je javna tajna. Decenijama postoji mreža prostitucije i nekoliko vodećih makroa koji podvode javne ličnost predstavljajući se kao njihovi menadžeri i bliski prijatelji. Pored aktuelnih starleta, prostitucijom se bave i brojne pevačice i voditeljke, a neke od njih čak imaju i brakove i decu - rekao nam je na samom početku razgovora izvor, i otkrio zbog čega se javne ličnosti bave najstarijim zanatom.

- Najčešće su one u prostituciji od samih početaka svoje karijere. Mnoge su uspeh napravile upravo preko svojih makroa i klijenata koji su ih povezali sa uticajnim ljudima preko kojih su im našli posao na televiziji. Takođe, oni su glavni finansijeri albuma pojedinih pevačica koje se, i pored toga što su na samom muzičkom vrhu, uporedo bave elitnom prostitucijom. Te žene godinama vode dvostruki život, iako su dobile popularnost i novac, ne žele da se odreknu luksuza koje im prostitucija omogućava. Posle nekog vremena, njima prosto takav stil života uđe u krv - objasnio je sagovornik, pa otkrio šta poznate navodi na dvostruki život.

- Svesne su da sa svojim platama sebi ne mogu da priušte stanove, putovanja, brendiranu garderobu i sve što im stalni klijenti obezbeđuju. Sa mušterijama su se uglavnom sastajale u prestižnim beogradskim hotelima jer su to smatrale najsigurnijim mestom zbog privatnosti koju politika hotela garantuje. Takođe, galantni i zadovoljni klijenti često su ih vodili na egzotična putovanja i kupovali im nakit i garderobu - rekao nam je sagovornik, i otkrio zbog čega je estrada u panici.

- Većina tih devojaka nije dovoljno vodila računa, bile su uverene da njihovi makroi nikada neće biti uhapšeni pa su se opustile. Sada strahuju da će policija u telefonima privedenih muškaraca naći njihove poruke i fotografije kojima će ih povezati sa najstarijim zanatom, a to bi uništilo njihove živote. Ne samo da bi izgubile karijeru, mnoge od njih bi izgubile i brakove, starateljstvo nad decom, ugled, kao i porodicu koja bi ih odbacila, to bi bio njihov kraj - zaključio je izvor.

Elitna Prostitucija, prostitucija, Prostitutke, pevačica, prostitutka
foto: Shutterstock

kurir.rs/alo

Bonus video:

05:57

KO SU MUŠKARCI KOJI SE BAVE PROSTITUCIJOM? Za njih malo ko ZNA jer klijenti žele DISKRECIJU!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track