TREBA LEGALIZOVATI PROSTITUCIJU, ALI NE MOŽE BITI ELITNA! Kaća Živković razvezala jezik, ovo je IZLUĐUJE o devojkama niskog morala
Foto: Pritnscreen

progovorila

TREBA LEGALIZOVATI PROSTITUCIJU, ALI NE MOŽE BITI ELITNA! Kaća Živković razvezala jezik, ovo je IZLUĐUJE o devojkama niskog morala

Stars -

Pevačica Katarina Živković još jedna je u nizu javnih ličnosti koja je prokomentarisala goruću temu o prostituciji na estradi.

Ona se dotakla i misterioznog muškarca koji ju je nedavno sačekao na aerodormu.

Katarina Živković
foto: ATA images

- Odlično, ja volim paparaco lov i kada me uhvate u tim nekim spontanim trenucima, a ko me je sačekao (smeh) neko ko me je sačekao, ne komentarišem svoj privatan život., a što se tiče elitne prostitucije koja tema broj jedan u medijima danima pevačica je imala da kaže samo jedno:

- Iskreno ovo što sada čitam, čitala sam i prošle godine i pre tri četiri godine, vrte se uvek jedna te ista imena, mene to jako nervira i volela bih da se legalizuje, ali ne može biti elitna, tu reč zabraniti. Žao mi je što se degradiraju ozbiljne profesije poput naših, poput pevača, novinara, voditelja i previše se na značaju daje devojkama koje se bave najstarijim zanatom, a predstavljaju se svakako, samo ne kao prostituke- zaključila je Kaća.

Katarina Živković
foto: Printscreen/Premijera

Kurir.rs/I.B/Republika

Bonus video:

00:15

Kaća Živković u vrelom izdanju u teretani

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track