SEVERINA PONOVO KOPIRA KARLEUŠU: Posle dueta sa Bubom i Jalom, MC Sajsi, pevačica snimila i sa Azisom!
Foto: Nemanja Nikolić, Damir Dervišagić, Dragana Udovičić, Printscreen/Premijera

UGLEDA SE NA NJU

SEVERINA PONOVO KOPIRA KARLEUŠU: Posle dueta sa Bubom i Jalom, MC Sajsi, pevačica snimila i sa Azisom!

Stars -

Severina Vučković jedna je od najpopularnijih pevačica u regionu, a iako su njene pesme često u trendingu na jutjubu, po svemu sudeći nije nimalo kreativna, već uzima tuđe ideje. Po ko zna koji put hrvatska zvezda je iskopirala Jelenu Karleušu i snimila duet sa bugarskim izvođačem Azisom, s kojim je prva sarađivala mala od skandala.

Severina Kojić, Jelena Karleuša
foto: Dragana Udovičić, Damir Dervišagić

Numera koja je nedavno objavljena već je našla svoj put do publike, ali mnogi su kritikovali Seve, posebno na društvenim mrežama. Ona je optužena kako je ponovo ukrala ideju od Karleuše, te su joj poručili da bude malo originalnija. Naime, Jelena je pre pet godina snimila duet "Ostavljam te" sa Azisom, koja je bila veliki hit, što je sada uradila i Seve.

Azis
foto: Printscreen/Premijera

Sve ovo ne bi bilo čudno da Vučkovićeva nije 2016. godine snimila duet sa MC Sajsi, koji je prvo planirala da uradi JK. Karleuša je godinu dana pre toga najavila da je sa reperkom snimila duet, demo verziju, ali da je još nije objavila. Severina je to iskoristila da vrbuje MC Sajsi i da snimi pesmu sa njom. Kada je Jelena čula za to, iznervirala se, pa se oglasila na društvenim mrežama i rekla da odustaje od saradnje sa reperkom.

Severina Vučković, Mc Sajsi, Jelena Karleuša
foto: Aleksandar Jovanović, Dragan Kadić

- Dođe mi da molim kolege da ne useravaju dobre ideje svojim amaterskim trivijalnim pristupom. Pesma sa Sajsi MC nosi naziv "Izabrane pevaljke". Čisto da Severini i ostalim koleginicama dam još neku ideju - rekla je Jelena.

Jala Brat, Buba Koreli
foto: Printscreen/Instagram

Interesantno je i da je Karleuša pre nekoliko godina najavljivala duet "Iluminati" sa Bubom Korelijem i Jala Bratom, ali je od toga odustala nakon što su snimili pesmu sa Severinom. Ona tada nije imenovala koleginicu, ali je rekla kako su reperi snimili previše dueta, pa zbog toga ne želi da radi s njima.

Seve je često nosila i stajlinge koje je pre nje oblačila JK, pa je tako objavila sliku odevena slično njoj, u prozirnoj kreaciji.

Izgleda da hrvatska pevačica i Karleuša vole i iste modne detalje, pa su tako obe ponele identičnu torbu za plažu.

Jelena Karleuša, Severina Vučković
foto: Instagram

Prva je to uradila Jelena, a nakon nje i Severina.

Kurir.rs/ J. S.

Bonus video:

01:07

Karleuša se pojavila u nikad ekstravagantnijem izdanju SVI JOJ GLEDALI U GRUDI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track