ĐORĐU ŽELIM DIVAN ŽIVOT, A JA SAM SPREMNA ZA NOVU LJUBAV! Anastasija o raskidu, zaradi, odrastanju, a evo šta kaže o Ceci i Lidiji
Foto: Zorana Jevtić, Damir Dervišagić

otvorila dušu

ĐORĐU ŽELIM DIVAN ŽIVOT, A JA SAM SPREMNA ZA NOVU LJUBAV! Anastasija o raskidu, zaradi, odrastanju, a evo šta kaže o Ceci i Lidiji

Stars -

Pevačica Anastasija Ražnatović nedavno je raskinula sa Đorđem Kuljićem posle pet godina veze.

– Zaista mislim da nisam ostala nedorečena, jer sve u vezi sa tom pričom sam rekla kako jeste, iako se očekuje da je mnogo bombastičnija i dramatičnija. Nije bilo patnje. Odrasli smo ljudi, civilizovano smo se razišli i nastavili dalje, svako svojim putem – istakla je Anastasija i dodala da je Đorđe nije razočarao i povredio:

Đorđe Kuljić, Anastasija Ražnatović
foto: Printscreen/Instagram, Nemanja Nikolić

– Ne, nikada. On je divna osoba i stvarno mu od srca želim predivan život i budućnost. Uvek sam otvorena za ljubav i za lepa osećanja. Za mene je ljubav nešto najlepše na svetu - istakla je Anastasija za "Stori".

Mlada pevačica progovorila je i svom prvom honoraru, kao i svom drugom nastupu, koji je otkazala zbog zdravstvenog problema.

– Samostalnost datira od moje 17. godine kada sam zaradila prvi novac od reklame, a kasnije su se kampanje nadovezivale jedna na drugu. Što se tiče nastupa, konačno radim ono što volim i želim druženja sa publikom. Volela bih da se sve to nije izdešavalo, ali događa se i najiskusnijima. Hvala Bogu, dobro sam, nije bilo ništa ozbiljnije, jednostavno sam bila preumorna. Od uzbuđenja i putovanja ceo dan nisam stigla da jedem ništa, a pored svega toga imam naporne treninge i dinamičan život, pa se sve odrazilo na moje zdravlje, nažalost u baš lošem trenutku – rekla je Anastasija.

Anastasija Ražnatović
foto: Printscreen/Ami Dži šou

Ražnatovićeva ističe da ju je odredilo to što je odrasla sa dve jake žene, majkom Cecom Ražnatović i tetkom Lidijom Ocokoljić:

– Više nego što možete da zamislite. Vrlo sam srećna što sam tokom odrastanja imala dve jake ženske figure, koje su mi pokazivale put i učile da uz njih budem hrabra. Prenele su mi taj snažan duh i nadam se da ću to preneti na svoju ćerku – istakla je Anastasija i dodala da joj otac uvek nedostaje:

– Tu vrstu nedostajanja ne određuje posebna situacija, to uvek negde tinja u vama. Makar u mom slučaju. Uvek je prisutno u meni to da mi otac fali, ali isto tako sam naučila da to prihvatim i da živim svoj život, tako da ako me on gleda bude ponosan.

Anastasija Ražnatović
foto: Printscreen/Premijera

Kurir.rs/I.B/Story

Bonus video:

00:30

Anastasija snimala malog Željka i pokaza šta ume

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track