02:14

POZNATE PEVAČICE PROGOVORILE O PROSTITUCIJI! Evo šta su rekle o koleginicama koje se time BAVE

skandal

POZNATE PEVAČICE PROGOVORILE O PROSTITUCIJI NA ESTRADI! Evo šta su rekle o koleginicama koje se time BAVE (VIDEO)

Stars -

Domaći mediji ovih dana mnogo govore o pevačicama koje se bave najstarijim zanatom. Na spisku su se našle bivša misica Slavica Tripunović Dajana, ali i pevačica Dušica Grabović, za koju se piše da podvodi devojke. Pitali smo nihove koleginice šta misle o najnovijem estradnom skandalu kojem se ne nazire kraj, i evo šta su rekle.

- Vrte se jedno te ista imena, volela bih da se ne koristi reč elitna jer tu ništa nije elitno, to je prostitucija. Žao mi je jer se degradiraju ozbiljne profesije poput novinara, pevača i previše se na značaju daje devojkama koje se bave najstarijim zanatom. Ja sam za to da se prostitucija legalizuje jer se ovako degradira naša profesija - rekla je Kaća Živković za Kurir televiziju.

kurir tv
foto: Kurir televizija

- Ja sam za legalizaciju, nek se raduje muški svet - rekla je Đanijeva supruga Slađa.

Nada Obrić nije imala reči podrške kada je elitna prostitucija u pitanju, a pevačica Ljupka Stević ističe da 99 odsto pevača pošteno zarađuje svoj dinar.

kurir tv
foto: Kurir televizija

- Poslednje što neko može da uradi, kad čujem to elitno počnem da mlatim glavom - rekla je Obrić.

- Ja želim da se ogradim od toga i zaštitim svoju branšu. 99 odsto pevača zaista pošteno zarađuje svoj dinar - kaže Ljupka.

kurir tv
foto: Kurir televizija

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

03:38

Katarina Grujić hoće još jednu bebu, a OTKRILA i na koga KATJA LIČI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track