TO JE ČOVEK KOJI JE POZNAT POLICIJI! Snežana Dakić skinula ZAVOJE SA GLAVE, otkrila nove informacije o NAPADU! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Instagram

preživela dramu

TO JE ČOVEK KOJI JE POZNAT POLICIJI! Snežana Dakić skinula ZAVOJE SA GLAVE, otkrila nove informacije o NAPADU! (VIDEO)

Stars -

Voditeljka Snežana Dakić pre nekoliko dana preživela je pravu dramu, kada ju je nepoznati napadač nasred ulice udario kamenom u glavu, zbog čega je hitno primljena u Urgentni centar.

Snežana Dakić
foto: Printscreen/Instagram

Sada se oglasila i otkrila nove detalje incidenta.

Snežana je rekla da joj se javila drugarica, modna kreatorka, kojoj je, sudeći po opisu, verovatno isti čovek razbio izlog i da je reč o skitnici.

- Par novih detalja za bizarni incident u kom sam, Bogu hvala, sačuvala živu glavu i ostala zdrava i prava. Javila mi se drugarica, modna kreatorka, koja drži butik u Svetogorskoj, da je njoj u decembru, isti čovek očigledno, sudeći po opisu razbio izlog ciglom zato što mu je, takođe, smrdeo razređivač - počela je priču voditeljka i dodala:

- Ona ga je kasnije ponovo videla i prijavila policiji, policija ga je privela, odvela u "Lazu Lazarević", ali su ga tamo nakon date terapije pustili. Čovek je beskućnik, a ne postoji zakon za beskućnike.

Snežana Dakić
foto: Printscreen/Instagram

- Još uvek nisam dobila nikakvu informaciju, zvaću inspektora, iako postoji snimak napada. Dakle, čovek je već poznat policiji, a stvar je u tome što ne znaju šta će sa njim, verovatno, nagađam. Ne postoji zakon da se zna šta će se sa beksićnicima i skitnicama. Vodite računa, ne gledajte u telefon, osvrnite se oko sebe - zaključila je Snežana, koja je u opisu snimka koji je objavila napisala:

- Novi detalji, u decembru je već pisano o skitnici koja razbija izloge jer mu smrdi razređivač. Pokrenuću širu društvenu akciju da se iznađe rešenje za beskućnike, jer nekima, očigledno treba terapija lekovima, da ne bi bili agresivni i ugrožavali živote i imovinu. Pogledajte dobro oko sebe. Ako vam neko deluje kao duševni bolesnik, budite na oprezu u njegovom prisustvu. To je sve što sada mogu da kažem… - piše u opisu Snežaninog obraćanja.

Snežana Dakić
foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/I.B.

Bonus video:

00:34

Snežana Dakić oglasila se nakon što su je gađali kamenom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track