ĐANI I SLAĐA ZA VIKENDICU PUKLI 250.000 €: A pogledajte u kakvom LUKSUZU od 460.000 € na Beogradu na vodi žive! SVE OD BAKŠIŠA
Foto: Damir Dervišagić

sve od bakšiša

ĐANI I SLAĐA ZA VIKENDICU PUKLI 250.000 €: A pogledajte u kakvom LUKSUZU od 460.000 € na Beogradu na vodi žive! SVE OD BAKŠIŠA

Stars -

Folk pevača Radiša Trajković Đani sa suprugom Slađom sa Mirijeva već nekoliko godina živi u luksuznom stanu u Beogradu na vodi, a svoje ljubavno gnezdo sredili su tako da ostavlja bez daha.

Par je kupio stan od 100 kvadrata i vredan je oko 460.000 evra.

Đani i Slađa nisu žalili para kada su svoju novu luks gajbu uređivali, a za uređenje enterijera bila je zadužena njegova supruga.

1 / 3 Foto: Printscreen

- Za sve je bila zadužena Slađa, a i da sam hteo da pomognem prosto nisam mogao od posla. Ja sam glavni za finansije a Slađa za sređivanje, nije se mnogo namučlila pošto je imala i pomoć stručnih ljudi koji se bave time. Ona je samo izrazila želju šta i kako hoće da skocka - rekao je jednom prilikom Đani.

Trajkovići su pre toga godinama živeli u velelepnoj vili na Mirjevu, a komšije s kojima su često delili dobro i zlo im mnogo nedostaje.

- Naravno da nam nedostaju komšije sa Mirijeva, ipak smo dugo živeli gore i imali dosta dragih ljudi, ali znate onu staru: ''Čovek se brzo navikne na bolje''.

Podsetimo, kako prenose mediji, folker sve što zaradi od nastupa širom Evrope i od pozamašnih bakšiša kupio je i velelepnu vikendicu pored Save, koju je platio čak 250.000 evra. Budući da retko kad ima vremena na ode do nje, navodno je unajmio obezbeđenje koje non-stop nadgleda imanje iz kamp-kućice.

kurir.rs

Bonus video:

01:58

Prvi gost nove sezone emisije Sceniranje je kralj bakšiša Radiša Trajković Đani.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track