JEFTINA SEOSKA PEVALJKA, NE BIH SE BAVILA TOM JADNICOM! Maja oplela po bivšoj drugarici, posle OVIH REČI joj neće biti svejedno!
Foto: Printscreen/Pink

prozivke

JEFTINA SEOSKA PEVALJKA, NE BIH SE BAVILA TOM JADNICOM! Maja oplela po bivšoj drugarici, posle OVIH REČI joj neće biti svejedno!

Rijaliti -

Bivša zadrugarka Maja Marinković svojevremeno je stavila tačku na prijateljstvo sa Marijanom Zonjić jer se nabacivala tada njenom bivšem dečku u "Zadruzi", a sada joj je uzvratila na prozivke koje je pevačica uputila tokom razgovora sa Markom Osmakčićem.

Naime, Marijana se uporedila sa Majom, te istakla da se njih dve umnogome razlikuju, prvenstveno jer ona sebi nije dozvolila da ima seks pred milionima gledalaca (bar ne u ovoj sezoni), za razliku od Marinkovićeve, kojoj je nabrojala trojicu seksualnih partnera.

Marijana Zonjić
foto: Damir Dervišagić

- S obzirom na to da sam pitana za komentar, inače tu jeftinu seosku pevaljku ne bih ni komentarisala, reći ću samo da svako govori o sebi. Devojka je potpuno nebitna, eventualno može da završi na nekom portalu kada spomene moje ime. Ne bih se bavila tom jadnicom, može ona da pokušava, ali nikada neće biti ja - zaključila je Maja.

Maja Marinković
foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/I.B/Pink.rs

Bonus video:

00:41

Maja Marinković otputova u Egipat i pokazala kako uživa

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja