ANA BEKUTA I SNEŽANA ĐURIŠIĆ NAPALE TAKMIČARKE U ZVEZDAMA GRANDA: Na šta to ličite? Odvratno, DEGUTANTNO, ja ću se ispovraćati!
Foto: Damir Dervišagić, Nemanja Nikolić

karambol

ANA BEKUTA I SNEŽANA ĐURIŠIĆ NAPALE TAKMIČARKE U ZVEZDAMA GRANDA: Na šta to ličite? Odvratno, DEGUTANTNO, ja ću se ispovraćati!

Stars -

Navikli smo da u "Zvezdama Granda" razmene mišljnja prerastaju u sukobe, a sada je stajling dve takmičarke izazvao pravi revolt među članovima žirija, posebno među starom garodm, a najveću primedbu imala je Ana Bekuta koja ovog puta nije birala reči.

Ana Bekuta
foto: Printscreen/Zvezde Granda

- Imam strahovitu primedbu na vaše oblačenje. To je katastrofa na šta to liči. Degutantno, odvratno, ja ću se ispovraćati sad - odbrusila im je ona, sa čim se složila i Snežana.

- Nije u pitanju to što ste gole, nego što ste vulgarne - dodala je Sneža, dok je Bosanac poentirao kako nemaju više šta da skinu.

Sa druge strane, Ceca je otvorenog uma istakla kako je sve stvar ukusa i šta nekome prija da gleda, na šta je Saša Popović šaljivo doskočio da su mu spale naočare.

Mentori kandidatkinja, Đorđe David i Marija Šerifović kiptili su od besa zbog ovakvih komentara, te su žestoko uzvratili.

- Ana Bekuta, idi na dijetu i ti ćeš se onda ovako nositi. Ti ovo doživljavaš kao neku narodnjačku varijantu gde svi treba da budu zakopčani do grla- drao se Džordž, dok je Đurišićka pokušava da mu skrene pažnju da ne vređa kolege.

- Ne može da se kaže: "Ispovraćaću se"- držala je slovo Šerifovićeva, ali Bekuta se i dalje čvrsto držala svog stava.

- Može, jer je to jedini poriv koji ona izaziva u meni- jasna je bila Ana.

Snežana Đurišić
foto: Printscreen

Kurir.rs/M.M.

Bonus video:

00:10

Ana Bekuta se pojavila na snimanju zvezde Granda

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track