02:16

Jelena Karleuša nije želela da daje komentar

odluka tužilaštva

EVO ZAŠTO JE KARLEUŠA IZAŠLA SREĆNA IZ TUŽILAŠTVA: JK krivično ne tereti Duška za ŠAMAR na Božić, a onda je doneta KONAČNA ODLUKA

Stars -

Jelena Karleuša danas je u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu, gde je došla zbog prijave nasila u porodici koje se desili na Božić, rekla da ne želi da tereti supruga Duška Tošića.

00:39

JK došla u Katanićevu na saslušanje da da izjavu povodom prijave za nasilje u porodici

"Postupajući u predmetu, tužilaštvo je naložilo nadležnom odeljenju Gradskog centra za socijalni rad da izvrši potrebne provere i o tome dostavi tužilaštvu izveštaj, što je učinjeno dana 03.03.2022. godine, nakon čega je dana 08.04.2022. godine u prostorijama tužilaštva sa oštećenom J.K. obavljen razgovor. Tom prilikom izjavila da ne želi da se njen suprug D.T. krivično goni zbog predmetnog događaja.

Jelena Karleuša, Duško Tošić
foto: Damir Dervišagić, Ana Paunković, Dragana Udovičić

Uzevši u obzir mišljenje pribavljeno od Gradskog centra za socijalni rad, kao i izjavu J.K. tužilaštvo je donelo odluku da se protiv D.T. ne pokreće krivični postupak", saopštila je Vanja Ćulibrk, portparol Tužilaštva.

Jelena Karleuša
foto: ATA images

Podsetimo, njen suprug Duško Tošič je po prijavi dao iskaz u svojstvu građanina u policijskoj stanici Savski venac. Jelena se tada predomislila i odlučila da supruga ne goni krivično. Pevačica je na Božić prijavila Duška policiji jer joj je navodno udario šamar. Jelena je tada odbila medicinsku pomoć..

02:16

Jelena Karleuša nije želela da daje komentar

kurir.rs

Bonus video:

02:16

Jelena Karleuša nije želela da daje komentar

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track