OVDE ŽIVI ZORANA JOVANOVIĆ ZORANNAH: Unutra po poslednjoj modi, jednom optočila dom ZLATNIM detaljima, a kupatilo je SUVI LUKSUZ!
Foto: Nemanja Nikolić, Printscreen/Youtube

ZAVIRITE U NJEN DOM

OVDE ŽIVI ZORANA JOVANOVIĆ ZORANNAH: Unutra po poslednjoj modi, jednom optočila dom ZLATNIM detaljima, a kupatilo je SUVI LUKSUZ!

Stars -

Modna blogerka Zorana Jovanović Zorannah često putuje, ali stan u Beogradu je njena prava oaza.

Zorannah je sve sredila po svom ukusu, a vodila je računa i o najsitnijim detaljima kada je u pitanju njen stan.

Blogerka je po najnovijim trendovima sredila svoju nekretninu, što su svi imali priliku da vide na društvenim mrežama. Pretežno u njenom domu vlada srebrna boja, a postavila je i luksuzni nameštaj.

Inače, jednom prilikom je Zorannah snimila svoj dom za specijalnu priliku kada je postavila sve zlatne detalje. Zlatne viljuške, zlatni noževi, zlatne čaše, zlatna dekoracija, sve oko nje je sijalo.

Zoranino kupatilo takođe je privuklo najviše pažnje jer ima veliko ogledalo i zelene pločice.

"Bitno je da ona narodu prkosi sa ovakvim stvarima", "Ovo je kič i nimalo lepo", "Da li je moguće da postoji ovakav fenseraj? Strašno!", bili su samo neki od komentara na društvenoj mreži Tviter tada.

Zorannah
foto: Printscreen/Youtube

Jednom prilikom komšije su otvorile dušu o Zorani.

"Ta žena nije vredna spomena. Bavi se zanimanjem koje ne postoji, a umislila je da je Bog. Kada se doselila bila je jedna vesela devojka, slikala se tu po ulici i kraju, bila je simpatična. Šta joj se dogodilo u međuvremenu niko ne zna", istakao je jedan od starijih komšija tad.

1 / 9 Foto: Printscreen/Youtube

Kurir.rs/K.Đ.

Bonus video:

00:26

KOMŠIJE OTKRILE PRAVO LICE BLOGERKE: Zorannah su svi nekad voleli, sad para nosem OBLAKE, a ovo NIKAD nije kupila u prodavnici

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track