PRODAJU PRLJAVE PATIKE, ŠERPE, PA I G*ĆE! Poznate dame zarađuju na POLOVNOJ GARDEROBI, a nju su NAPALI zbog cene: Nije te sramota?
Foto: Nemanja Nikolić, Damir Dervišagić, Stefan Stojanović, Instagram

biznis

PRODAJU PRLJAVE PATIKE, ŠERPE, PA I G*ĆE! Poznate dame zarađuju na POLOVNOJ GARDEROBI, a nju su NAPALI zbog cene: Nije te sramota?

Stars -

Mnoge popularne ličnosti sa domaće javne scene prodaju svoju polovnu odeću preko interneta i na tome zarađuju "debelo". Jednima je to način da se reše viška stvari i obuće iz ormara, dok je drugima način da zarade.

Pevačica narodne muzike i bivša takmičarka "Zvezde granda" Svetlana Tanasić (55), poznatija kao Big Mama je bila na korak od toga da napravi veliku muzičku karijeru, ali je odustala od toga i povukla se iz javnog života.

Svetlana Tanasić
foto: Printscreen

I dalje se bavi muzikom, a sada peva na svadbama i drugim veseljima, a u jednom trenutku je prodavala svoje cipele na Fejbuku, što su mnogi domaći mediji ispratili.

Svetlana je na Fejsbuk grupi „Kupujem-prodajem“ objavila oglas za prodaju svoje polovne obuće, koju nudi ispod cene.

Naime, ona je cipele jednog poznatog brenda prodavala jako jeftino.

- "Barberi" cipele u izvanrednom stanju, kao što može da se vidi po slikama. Broj 37, ali može i 38. Cena 35 evra - napisala je tada Tanasićeva.

Pop pevačica Goca Tržan (45) je takođe osmislila način da se reši suvišnih krpica iz ormara.

- Prodaja stvari preko interneta nije nešto što sam ja izmislila, to rade mnoge holivudske zvezde i ja sam to predložila mnogim koleginicama - rekla je Goca tada.

- Čula sam neke negativne komentare, prilično maliciozne, ali ko se zadnji smeje, najslađe se smeje. Na kraju krajeva, to je novac koji ja zararađujem i šta je koga briga na šta ja to trošim. Ali, u ovoj zemlji se sve prašta, sem da zaradiš pare - zaključila je pevačica.

Goca Tržan
foto: Printscreen

Bivša voditeljka i manekenka Olja Crnogorac (36) je takođe jednom prilikom istakla da zbog bavljena javnim poslom ima previše haljina i štikli koje više ne nosi, pa je zato odlučila da ih proda.

- Otvorila sam stranicu na internetu gde prodajem polovne, markirane stvari. Dok nisam počela da kreiram, uglavnom sam nosila većinom nefirmirane stvari, a cipele, kaiš i tašna su morali da budu dobri. Jednu tašnu nosim po pet ili šest godina. Jedno petnaest pari cipela mi stoji u koferu iza vrata, jer nemam gde da ih stavim. Cipele više ne brojim, imam ih mnogo - istakla je Olja, koja i dan danas prodaje svoje krpice.

Olja Crnogorac
foto: Damir Dervišagić

Najpoznatija srpska blogerka Zorana Jovanović (29) poznatija kao Zorannah je svojevremeno stavljala svoje markirane stvari na prodaju, a za stare baletanke je tražila čak 300 evra.

Zorannah je navela da je baletanke nosila samo jednom, ali je šokantno što je na prodaju dala obuću koju pre toga nije oprala, pa se na njima vide tragovi prljavštine.

Takođe, Zorana je nedavno objavila da prodaje patike marke "Isabel Marant", po ceni od 120 evra. Kako piše na oglasu, "prljave, ali kad se operu su u mnogo boljem stanju".

Ni one nisu bile reprezentativno čiste, barem ne na fotografiji na tom sajtu i na njenom profilu za prodaju krpica.

Zorana Jovanović Zorannah, Zorannah
foto: Printscreen Youtube

Dunja Ilić takođe je prodavala svoju garderobu, ali i predmete iz svog doma, od šoljica do šerpi.

Dunja Ilić
foto: Printscreen

- Na prodaju prelep pozlaćen set za petoro ljudi, svega par puta korišćen - napisala je pevačica uz fotografiju belog seta posuđa, sa pozlaćenim ivicama.

Dunja Ilić
foto: Printscreen

- Na prodaju divan set iz Venecije - napisala je uz narednu fotografiju, na kojoj se vidi čajnik i set šoljica za čaj.

Dunja Ilić
foto: Printscreen

Dunja je, podsetimo, prethodno više puta objavljivala garderobu koju prodaje, a u ponudi su se našle košulje, suknje, mantili, kaputi...

Ona je tada navela i da se uskoro seli, te da je to razlog zbog kog prodaje stvari.

- Imam gomilu stvarno predivnih i luksuznih, i manje luksuznih stvari za kuću, ima i garderobe. I prodajem po stvarno pristupačnim cenama, jer mi je cilj da raščistim pre selidbe i sigurno neću vucarati slike i skupe setove za jelo sa mnom po koferima i avionima. Eto, ako vam treba nešto javite se, bolje tako nego da kačim ovde milion stvari - napisala je pevačica, koja je sada bavi čitanjem tarot karata.

Dunja Ilić
foto: Printskrin/Instagram

Milica Dabović (38) već neko vreme rasprodaje svoje nošene stvari, kako bi, što je navela u nekoliko navrata, kao samohrana majka mogla da izdržava sina.

Međutim, u prepisci objavljenoj na Instagramu, koju je Milica imala sa jednim momkom, vidi se da stvari prodaje po skupljoj ceni od one koja je u butiku.

"Da li te je sramota?", poruka je koju je momak napisao Milici, na objavu da majice prodaje za 2.500 dinara.

"Čega?", upitala je.

"Da li je moguće da polovnu nošenu majicu prodaje skoro duplo skuplje nego u prodavnici?!", nastavio je momak.

"Poklonili su mi da ih prodam", napisala je.

"Dobiješ za dž, a prodaješ za 2.500", naredni je komentar korisnika Instagrama.

Ona je jednom prilikom na stranici podelila i da prodaje donji veš, zbog čega se našla na meti kritika.

Milica Dabović
foto: Printscreen

Kurir.rs/I.B.

Bonus video:

00:27

Sara Jo iskreno o Mariji Šerifović uoči koncerta poznate pevačice

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track