MILICA I RAĐEN NAKON SKANDALA OTIŠLI IZ SRBIJE: Posle velike DRAME viđeni su na ovom MESTU, a jedan detalj ih je ODAO! (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić, Printscreen/Instagram

SAD JE SVE JASNO

MILICA I RAĐEN NAKON SKANDALA OTIŠLI IZ SRBIJE: Posle velike DRAME viđeni su na ovom MESTU, a jedan detalj ih je ODAO! (FOTO)

Stars -

Vaterpolista Nikola Rađen i pevačica Milica Ristić rešili su svoje probleme ako je sudeći prema društvenim mrežama.

Nakon što je u domaćim medijma kao bomba odjeknula vest da je Nikola Rađen fizički zlostavljao svoju partnerku pevačicu Milicu Ristić, te da je ona završila u Urgentnom centru usled povreda, popularni par otišao je zajedno na putovanje.

Rađen je spakovao kofere i otputovao u Crnu Goru, a na Instagramu se videlo da je tamo i ona.

Nikola i Milica su na svojim Instagram profilima postavili gotovo identičnu objavu na kojoj se vidi pogled na Budvu iz istog ugla i time svojim pratiocima dali do znanja da su ljubavi dali novu šansu.

Milica Ristić
foto: Printscreen/Instagram

Inače, oni su dali i zajedničko saopštenje za javnost nakon skandala.

"Pre svega, krivo nam je što je u javnosti predmetni događaj okarakterisan kao sukob, što se dalje negativno odrazilo na naše, i živote naših porodica, posebno moje dve ćerke. Ovim nam je naneta nemerljiva i nenadoknadiva šteta. Razmirica je bilo ali do sukoba nije došlo i to želimo, ovim putem, da naglasimo. Mi naš zajednički život nastavljamo, kao i sve planove koje ćemo u budućnosti ostvariti. Povodom ovog događaja se nećemo više oglašavati, i samo molimo predstavnike svih vrsta medija da poštuju našu, i privatnost naših porodica", poručili su Rađen i Milica.

Nikola Rađen
foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/K.Đ.

Bonus video:

00:28

NIKOLA RAĐEN PRETUKAO DEVOJKU!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja