ŽIRI ZVEZDA GRANDA NEMA ŠIRINU, ANASTASIJA JE IZGLEDALA SVETSKI: On je obukao takmičarku zbog koje je nastao TOTALNI RUSVAJ
Foto: Nemanja Nikolić, Ana Paunković, Printscreen/Instagram

odgovorio na prozivke

ŽIRI ZVEZDA GRANDA NEMA ŠIRINU, ANASTASIJA JE IZGLEDALA SVETSKI: On je obukao takmičarku zbog koje je nastao TOTALNI RUSVAJ

Stars -

Pevačica koja je nastupila kao kandidat u "Zvezdama Granda" Anastasija Ićurup iz mesta Melenci rešila je da odustane od daljeg takmičenja zbog uvreda koje joj je uputio žiri na račun odevanja.

Anastasija Ićurup
foto: Printscreen/Instagram

Naime, Anastasija i kadidatkinja sa kojom je bila u duelu obukle su provokativne odevne kombinacije koje se nisu dopale nekima od članova žirija, a posebno ne pevačici Ani Bekuti, koja je rekla da joj se "povraća" od ovakvih stajlinga.

Ana Bekuta, Snežana Đurišić
foto: Damir Dervišagić, Nemanja Nikolić

Podsetimo, Bekuta je prva počela da komentariše stajlinge dve takmičarke.

- Ovo što vi radite, pogotovo ti Đorđe što ih teraš da se ovako oblače. Ovo je neprimerno, degutantno, odvratno i ja ću se isprovraćati sad. Toliko jeftino izgledate, i jedna i druga, izvinjavam se Bati Spasojeviću. Malo je preterao, ja njega jako volim, ali ne može to tako - samo je deo onoga što je rekla Bekuta, a sa njom se složio kolega Dragan Stojković Bosanac, dok je Snežana Đurišić takođe dodala da su se obukle vulgarno.

Bata Spasojević
foto: Privatna Arhiva

Da bismo čuli komentar kreatora, koji je i dizajnirao scenski kostim koji je Anastasija ponela na snimanju, pozvali smo Batu lično, koji je istakao da ne obraća pažnju na članove žirija koji su skučeni i zatvoreni u određenom kalupu.

- Anastasija i ja sarađujemo od početka njenog pojavljivanja u "Zvezdama Granda" i zaista imamo odličnu saradnju. Kreativno se poigravamo i uvek ulazimo u nove izazove. Svi stajlinzi, tj. odevne kombinacije koje je do sada nosila su bili vrlo zapaženi i o njima se baš puno priča. Ovaj put smo otišli korak dalje. Najgore od svega je kada publika ili lica koja ih ocenjuju ostanu indiferetna i ravnodušna ... Ja se uvek trudim da uradim kostime koji su za neke svetske scene (okvire) i prosto ne obraćam pažnju da li je žiri u nekom smislu skučen, zatvoren, da li ima širinu ili je u kalupu. Prosto se obraćam publici koja ide u korak sa vremenom, koja zna sta scena trpi, voli i zna da prepozna izazov, pa i dozu provokacije koja je lucidna, seksi, pa nekad i na granici, ali uvek u okvirima dobrog ukusa - rekao nam je Spasojević, koji se trenutno nalazi u Rimu.

Anastasija Ićurup
foto: Printscreen/Zvezde Granda

Kreator je imao i posebnu poruku za svoju saradnicu:

- Anastasija je mlada osoba koja poseduje sjajan vokal i koja je jako harizmatična... Bilo bi još bolje da je koreografski moglo da se isprati jače njeno pojavljivanje, ali svakako je ovo sve ogroman plus za nju i sve je dobro dok se o njoj govori. Taso, samo napred, granice i limiti nisu tvoj izbor. To je poruka za nju, ali i za sve osobe koje zaista žele da dotaknu zvezde. Anastasija i ja nastavljamo saradnju kroz nove projekte, ekskluzivno mogu da vam najavim da uveliko pripremamo nešto novo - završio je dizajner.

Bata Spasojević
foto: Privatna Arhiva

Kurir.rs/Aleksandar Panić

Bonus video:

00:10

Ana Bekuta se pojavila na snimanju zvezde Granda

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track