POBEDNICA RIJALITIJA JE VIP PROSTITUTKA?! Devojka iz kataloga otkrila s kim je ORGIJALA u Makedoniji: Ružica Veljković na SPISKU!
Foto: Printscreen/Parovi

šok

POBEDNICA RIJALITIJA JE VIP PROSTITUTKA?! Devojka iz kataloga otkrila s kim je ORGIJALA u Makedoniji: Ružica Veljković na SPISKU!

Stars -

Nakon što su mediji došli u posed navodnih poruka preko kojih su klijenti naručivali VIP prostitutke klupko je počeo da se odmotava, a devojke iz kataloga koje su bile hapšene su razotkrile jedna drugu.

Tako je, prema saznanjima Republike iz MUP, Marija Halas potvrdila da se bavi prostitucijom, pa je detaljno opisala s kojim devojkama je orgijala u Makedoniji, kao i koliko je koja zaradila.

Marija tvrdi da je na "posao", tj. put, krenula s Ružicom Veljković, bivšom modelsicom i pobednicom rijalitija "Parovi" (2016), Dajanom Tripunović, Martinom Rajić, Ivanom Birinji i devojkom po imenu Tea.

Ružica Veljković
foto: Printscreen/Parovi

- Kako je Marija Halas sama priznala, Duško Banjac je 26. marta 2022. namestio klijente njoj i nekim devojkama, dok je i Ana Marija Kikoš namestila jednoj. Tada je, prema njenim rečima, s Ružicom Veljković, Dajanom Tripunović, Martinom Rajić, Ivanom Birinji i devojkom po imenu Tea pošla na put. Dajana, Martina i Halasova su krenule njenim kolima, dok su ostale devojke bile s vozačem. Taj vozač se zvao Miloš i vozio ih je u audiju 8. Sve su stigle oko 20 časova u Makedoniju u hotel "Kazino Flamingo", na granici s Grčkom - kaže izvor iz MUP za Republiku i dodaje da je Marija Halas opisala šta ih je čekalo tamo kada su stigle:

- Kako je rekla, ona se s ostalim devojkama prvo zezala, igrala, pila, pa čak i ostala bez klijenta samo zbog toga što se on napio. Pričala je da je trebalo da pruži uslugu jednom klijentu, ali se on toliko napio da, na kraju, nije bila ni sa kim intimna. Halasova je tvrdila da su ostale devojke Ružica, Dajana, Martina i Ivana imale klijente. Vratile su se drugačijim rasporedom sedenja u Srbiju. Takođe, Halasova je tvrdila da je Banjac našao klijente u Makedoniji za Martinu, Dajanu i Ružicu, dok je Ivani klijenta našla Ana Marija Kikoš. Halasova s Banjcem ne priča zbog nekih nesuglasica, ali kada želi da joj namesti klijenta, obično se obrati Martini Rajić i kaže: "Pozovi Mariju". Zatim je ona pozove i onda novac, na kraju, kada završi s klijentom, da Martini da preda Duletu.

Ružica Veljković
foto: Damir Dervišagić

Čeka se veštačenje zaplenjenih telefona, poznate ličnosti među korisnicima sek*ualnih usluga

Kako je Republika saznala, čeka se veštačenje telefona koji će otkriti mnogo toga policiji. Nacionalni centar za forenziku veštači zaplenjene telefone i vrlo brzo će se znati ko je sve komunicirao s makroima i koristio usluge prostitutki (devojaka iz kataloga). Ovo veštačenje je veoma bitno jer se sumnja da su mnogi poznati koristili usluge i da će se sva imena i prezimena znati nakon veštačenja, koje podrazumeva skinute poruke, pozive i fotografije koje su razmenjivali. Mediji, navodno, već imaju saznanja da su mnoge i te kako poznate javne ličnosti bile u komunikaciji s makroima i prostitutkama.

Martina Rajić: U Zemunu jedan klijent se cenkao sa mnom, u Šapcu sam za dva oralna seksa uzela 800 evra

Martina Rajić je bila uhapšena, a kako su mediji već pisali, ona je u policiji priznala da se već deset godina bavi prostitucijom. Ona je, kako mediji saznaju od izvora iz MUP, pričala kako je odbila jednog klijenta koji se cenkao, ali i da je u Šapcu sa devet devojaka bila intimna s klijentima.

- Martina je pričala kako je pre mesec dana Nikola Anđelić zvao i rekao da ima neko društvo u restoranu "Abc Zemun", gde je trebala jednom gospodinu, kada krene kući, da pruži seksualne usluge za 1.000 evra. Pošto taj klijent nije hteo da plati 1.000 evra, već se cenkao i tražio da bude 500, Martina se pokupila i otišla. Takođe, 14. decembra 2021. Ana Marija joj je poslala poruku i pitala da li želi da ide u Šabac na novogodišnju proslavu i da tamo s ostalim devojkama ima seks za pare. Martina je sama priznala da je pristala na to i da je tog dana s još devet devojaka otišla u Šabac. U jednom tamošnjem hotelu pružala je usluge po dogovoru koji je prethodno napravila Ana Marija Kikoš, i to dvojici klijenata je pružila običan oralni seks. Martina misli da je tada uzela 800 evra za dvojicu.

Elitna Prostitucija, prostitucija, Prostitutke, pevačica, prostitutka
foto: Shutterstock

Kurir.rs/S.M./Republika.rs/Srpski telegraf

Bonus video:

00:35

Tijana Ajfon izdominirala u Pulsu Bara, ali bolje da nije, ipak!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track