LUKAS ODBIO SEVE, PA SPAS NAŠLA U AZISU: Pevači iz Srbije nisu hteli da pevaju sa njom zbog izjave o genocidu: SPASIO JE PRODUCENT
Foto: Damir Dervišagić, Nemanja Nikolić, Printscreen/Premijera

otkrivamo

LUKAS ODBIO SEVE, PA SPAS NAŠLA U AZISU: Pevači iz Srbije nisu hteli da pevaju sa njom zbog izjave o genocidu: SPASIO JE PRODUCENT

Stars -

Severina Vučković je prvobitno imala nameru da svoju novu pesmu "Fališ mi", umesto sa Azisom, snimi sa Acom Lukasom, saznaje Kurir Stars.

Severina
foto: ATA IMAGES, DAMIR DERVIŠAGIĆ

Ipak, njena izjava da odbija da radi s ljudima koji ne priznaju, kako je rekla, genocid u Srebrenici izazvala je haos u regionu, a Lukas je, uvređen ovom njenom izjavom, odustao od saradnje s hrvatskom pevačicom. Na njegovo mesto je kasnije, uz pomoć Severininog producenta Filipa Miletića, došao bugarski pevač Azis.

Azis
foto: Facebook

- Severina je baš verovala u ovu pesmu. Sve je već bilo spremno da je snimi s Lukasom. I njemu se pesma svidela na prvo slušanje. Bio je dogovoren čak i dan kad će pesma biti snimljena u studiju, međutim, tada se pojavila sporna pevačicina izjava, nakon čega je on, iznerviran, odustao od tog dueta. Seve se tad baš našla u problemu, bila je očajna, jer je samo Acu videla kao nekog ko s njom može da iznese tu pesmu, s kojom je htela i da započne promociju novog albuma. Kad je Lukas odustao, Filip Miletić joj je rekao da se smiri i da će on pronaći nekoga ko bi mogao da zameni Lukasa. Izbor je pao na bugarsku zvezdu Azisa, koji obožava duete - otkrio nam je izvor.

Severina, Filip Miletić
foto: Nemanja Nikolić, Damir Dervišagić

Da je Filip taj koji je Azisu uputio poziv za duet, potvrdila je i sama Severina.

- Kad mi je Filip predložio Azisa, znala sam da će to biti mali korak za njega, ali velik za ovu pesmu, što je i dokazao svojom izvedbom, koja je maestralna. Od kada se pesma počela stvarati, Azis je bio s nama u mislima i drago mi je što mi se pridružio - istakla je pevačica, koja se sa Azisom, zbog pandemije koronavirusa, nikad nije videla uživo.

Aca Lukas, izbori 2022, glasanje
foto: Nemanja Nikolić

Podsetimo, svojevremeno je Lukas upravo za Kurir poručio Seve da od njihovog dueta nema ništa.

- Ja kao pevač poštujem sve nacionalnosti jer svi oni dolaze na moje nastupe, u kojoj god zemlji da pevam. Volim sve građane i ljude bez obzira koje su nacije. Koleginica se malo zanela u svojim izjavama, a kad bude to shvatila, biće joj prekasno. Želim joj svu sreću, ali s njom nemam nameru da sarađujem posle onakve izjave o našem narodu - poručio je tada Lukas.

Stars Naslovna
foto: Kurir

Kurir.rs/A.P.

Bonus video:

00:12

Severina poručila Crnogorcima posle koncerta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track