POSLE PRIČA DA JE U KATALOGU VIP PROSTITUCIJE Ružica Veljković godinama bila u JAVNOJ ILEGALI, sad objavila fotku i poručila JEDNO
Foto: Dragana Udovičić

elitna prostitucija

POSLE PRIČA DA JE U KATALOGU VIP PROSTITUCIJE Ružica Veljković godinama bila u JAVNOJ ILEGALI, sad objavila fotku i poručila JEDNO

Stars -

Bivša misica i učesnica rijalitija Ružica Veljković našla se u centru skandala sa VIP prostitucije posle hapšenja Duška Banjca, kuma Kaje Ostojić, jer je navodno podvodio poznate dame sa estrade.

Jedna od devojaka koje su pale u akciji protiv organizovanja prostitucije potvrdila je da se bavi najstarijim zanatom, pa je detaljno opisala s kojim devojkama je orgijala u Makedoniji, kao i koliko je koja zaradila. Ona je navodno tvrdila da je u taj "posao" krenula sa Ružicom Veljković, bivšom modelsicom i pobednicom rijalitija "Parovi" (2016).

Ružica, koja se posle pobede u rijalitiju Parove, povukla iz javnosti, veoma retko se oglašava i na društvenim mrežama. Posle priča da se navodno bavi najstarijim zanatom, objavila je fotografiju na Instagramu na kojoj se vide muška i ženska ruka kako se drže zajedno uz četiri srca, a u tagovima je poručila "velika ljubav".

Ružica je poslednjih godina potpuno nestala iz javnosti, te su o njoj dozirano dospevale informacije do medija. Ona je u gorepomenutom rijalitiju odnela pobedu 2016. godine i osvojila glavnu nagradu od 30.000 evra, ostavivši na drugom mestu Nenada Marinkovića Gastoza, sa kojim je imala turbulentnu romansu.

Ona je sada majka jedne devojčice, dok o trudnoći i detetu nijednom nije pričala javno. Ružica je dobila ćerku Sofiju sa izvesnim Markom, koji je inače doktor u Švajcarskoj, a trudnoću je čuvala u tajnosti gotovo do samog porođaja.

kurir.rs

Bonus video:

00:54

IZVORINKA ŠOKIRANA POSLE SAZNANJA O BAKŠIŠU DUŠICE GRABOVIĆ: Kada je spomenula cifru nastao muk TOLIKE PARE U ŽIVOTU NISAM VIDELA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track