03:19

Aca Lukas održao konferenciju za medije

OTKRIVAMO

LUKAS NAJAVIO TRI GOSTA IZNENAĐENJA NA KONCERTU: Pevaće Vesna Zmijanac i Miroslav Ilić, a evo zašto je folker završio u BOLNICI!

Stars -

Folker Aca Lukas i Saša Mirković organizovali su danas konferenciju za novinare povodom dva predstojeća koncerta u Areni u Beogradu. Prvi koncert održaće se ovog četvrtka, dok će drugi, tradicionalni biti održan na folkerov rođendan, 3. novembra.

Aca Lukas
foto: Kurir televizija

Svi sa nestrpljenjem iščekuju Lukasov nastup, jer je opšte poznato da uvek napravi provod za pamćenje i da se gosti nezaboravnu provedu.

- Pošto smo sad toliko prebukirani sa datumima, a hteli smo da pustimo još jednu arenu, odlučili smo da drugi bude za Acin rođendan, 3. novembra. Da vratimo tradicionalni koncert u Areni. Između ova dva nastupa imamo još 99 nastupa, a taj stoti je sledeća Arena. Koliko radi, Aca je juče završio na infuziji. Do tad će biti i novih pesama i spotova. Danas u 14h puštamo ulaznice u prodaju. Pošto za ovaj koncert više skoro i da nema karata - rekao je menadžer Saša Mirković.

Saša Mirković
foto: Ana Paunković

Nakon toga, Lukas je najavio i specijalne goste.

- Koncert će biti veoma interesantan. Napravili smo neka iznenađenja, malo više će biti rokenol, biće nekoliko segmenata, jedan deo akustike. Biće i dva gosta, izabrao sam dve najveće muzičke zvezde - Vesnu Zmijanac i Miroslava Ilića. Još jednog gosta imam, moj veliki brat i prijatelj, iz druge je branše. Ako stigne, doći će, sam se ponudio. Koncert će trajati malo duže nego što je uobičajeno. Biće organizovan i prevoz te večeri, da ne moram da razmišljam kako će deca kući - rekao je Lukas.

05:25

Aca Lukas povodom tužbi koje je dobio od RTS

Kurir.rs

Bonus video:

05:25

Aca Lukas povodom tužbi koje je dobio od RTS

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track