KLIJENT PO KLIJENT PA VILA U ZEMUNU: Pogledajte RASKOŠ koji je Makro Banjac zaradio PODVOĐENJEM DEVOJAKA (FOTO)
Foto: Kurir, Privatna Arhiva

ESKLUZIVNO

KLIJENT PO KLIJENT PA VILA U ZEMUNU: Pogledajte RASKOŠ koji je Makro Banjac zaradio PODVOĐENJEM DEVOJAKA (FOTO)

Stars -

Duško Banjac je novac od podvođenja devojaka uložio u kuću u Zemunu, saznaje Kurir.

Dušan Banjac
foto: Privatna arhiva

Njegove komšije su nam potvrdile da je nekretnina ispred koje smo se našli njegova i da je do hapšenja tu živeo s porodicom. Oni ipak nisu želeli javno da pričaju o Banjcu jer strahuju za svoju bezbednost.

Dušan Banjac
foto: Kurir

Njegova kuća nalazi se na kraju jednosmerne ulice, a kada smo došli, ispred nje je bilo parkirano nekoliko automobila. Mi smo pokušali da razgovaramo s Banjčevim ukućanima, ali nikoga nije bilo.

Pored toga što je najveći deo svojih prihoda od navodno podvođenja uložio u ovaj stambeni objekat, Banjac je, kako saznajemo od izvora bliskom njegovom okruženju, planirao i da pokrene biznis, pa je iz tog razloga razgledao nekoliko lokacija u neposrednoj blizini Beograda.

Dušan Banjac
foto: Kurir

Podsetimo, Banjac, koji je uhapšen zbog posredovanja u elitnoj prostituciji, vrlo je poznat u domaćem džet-setu. To potvrđuju i fotografije na društvenim mrežama koje je on postavljao sa poznatima iz sveta sporta, estrade i glume.

Iako je optužen da podvodi devojke različitim klijentima, Duško se do hapšenja trudio da na društvenim mrežama sebe predstavi kao porodičnog čovek koji obožava decu i životinje.

Dušan Banjac
foto: Privatna Arhiva

Kurir.rs/E.K.

Bonus video:

02:50

BRANKA BLEK ROUZ O ELITNOJ PROSTITUCIJI: Svuda je - na ESTRADI u novinarstvu, ne mogu da VERUJEM za neka IMENA! (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja