U JEKU AFERE PROSTITUCIJA, OGLASILA SE RUŽICA VELJKOVIĆ! Rijaliti pobednica razvukla osmeh: Pokazala TRUDNIČKI STOMAK! (FOTO)
Foto: Instagram

čeka drugo dete?!

U JEKU AFERE PROSTITUCIJA, OGLASILA SE RUŽICA VELJKOVIĆ! Rijaliti pobednica razvukla osmeh: Pokazala TRUDNIČKI STOMAK! (FOTO)

Stars -

Pobednica rijalitija "Parovi", Ružica Veljković, je poslednjih dana često pominjana u kontekstu elitne prostitucije čiji je navodno bila deo, a sada se oglasila i šokirala sve pratioce!

Ružica Veljković
foto: Printscreen/Instagram

Međutim, nije se osvrnula na novinske natpise, već je htela da podeli predivne vesti.

Ona je pozirala pokazujući trudnički stomak, sa osmehom na licu.

Ružica Veljković
foto: Printskrin/Instagram

Ranije je objasnila zbog čega se njeno ime našlo u izjavi "devojke iz kataloga", Marije Halas.

- Mene optužuje Marija Halas da se prostituišem, a zapravo ona to radi. Družila sam se sa njom godinama i znala sam kako živi i čime se bavi. Nije mi to smetalo, ali nisam dozvoljavala da me uvuče u njen loš krug, jer imam dete i svoju porodicu i nikada se time ne bih bavila. Živim dobro, imam dobro situiranog muža i to mi nije potrebno. Marija Halas je pokušala da baci ljagu na moje ime jer je ljubomorna i ima prazan život i zbog droge koju često konzumira ne zna šta radi. Ja sam do prekjuče bila u Švajcarskoj i nisam nikako mogla biti sa njom u Makedoniji. Pritom trudna sam drugi put i ovaj stres ne prija. Ni meni ni bebi - kaže Ružica.

Ružica Veljković dodaje da već dugo nije u dobrim odnosima sa Marijom.

- Sa Marijom ne komuniciram godinu dana jer smo u svađi tako tako da nisam mogla ni da budem u Makedoniji sa njom. Marija ima dečka koji je pokriva u prostituciji. Daje joj savete pa sada baca ljagu na druge devojke, uključujuci i mene a zapravo samo sebe prikriva. Ona se čak i drogira. Bila je sa matorcima po splavovima.

Ružica Veljković
foto: Printskrin/Instagram

Kurir.rs/S.M.

Bonus video:

01:05

Dušica Grabović ekskluzivni snimak ugovaranja prostitucije

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja