PETAR GRAŠO SUROV PREMA KOLEGAMA: Ne zamaram ljude jagodama u ustima, kadom, penom, Dubaijem i nemam ISPEGLAN PODBRADAK!
Foto: Printscreen/Premijera

BEZ DLAKE NA JEZIKU

PETAR GRAŠO SUROV PREMA KOLEGAMA: Ne zamaram ljude jagodama u ustima, kadom, penom, Dubaijem i nemam ISPEGLAN PODBRADAK!

Stars -

Pevač Petar Grašo 19. februara oženio se Hanom Huljić. Iako su se trudili da venčanje prođe bez medijske pompe, to im nije pošlo za rukom.

Grašo je ispričao kako je sve izgledalo tog dana.

- Sve se događalo tačno kako smo u životu zamišljali - mali krug ljudi, samo prijatelji... Jedino šta nismo zamišljao jeste 250 novinara i osam ekipa ispred crkve, da ćemo morati da dođemo kombijem, da će morati da nas štite. Imali smo romantičnu viziju za ruku, niz uličice doći do crkve. To je stvarno izgledalo kao paparaco skup - rekao je Grašo, pa dodao:

- Okupili smo najdraže ljude i napravili žurku.

Petar Grašo o svom privatnom životu nikada nije previše pričao, a sad je otkrio da svoju publiku ne želi da zamara detaljima iz privatnog života.

- Ja sam uvek želeo i ostaću kozistentan da moju publiku i ljude koji mene slušaju, moje prijatelje, kako ja volim zvati publiku, ne zamaram sa stvarima kojima ih zamara 90 posto ljudi sa Instagrama, a to su slikanja, kada, pena, jagode u ustima, Dubai, Njujork, stesana kolena, podbradak, svi su slično speglani. Ja nisam speglan, ja sam čovek koji jedino što pegla je muzika i voleo bih da tako ostane - rekao je Petar Grašo u emisiji "Premijera".

Petar Grašo
foto: Printscreen/Premijera

Kurir.rs/K.Đ.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track