ŠERIFOVIĆKA ZA 5 DANA SKINULA 3 KG! Pevačica ekspresno SMRŠALA uz ovaj JELOVNIK! Hranu joj sprema majka uz jednu ZABRANU
Foto: Ata images, Shutterstock

STESALA SE

ŠERIFOVIĆKA ZA 5 DANA SKINULA 3 KG! Pevačica ekspresno SMRŠALA uz ovaj JELOVNIK! Hranu joj sprema majka uz jednu ZABRANU

Stars -

Pevačica Marija Šerifović smršala je tri kilograma za samo pet dana!

Pevačica je u martu imala četiri koncerta u Beogradu, pa je bila pod velikim stresom i tako je uspela da se steše.

- Stala sam na vagu pred prvi koncert, a zatim sam se opet merila posle pet dana. Videla sam da imam tri kilograma manje. Bila sam u šoku, nikad ranije nisam tako brzo smršala - kaže Marija za Hit i dodaje da je stres bio presudan faktor za gubitak kilograma:

Marija Šerifović
foto: ATA Images

- Bila sam izložena neviđenom stresu! Ništa nisam mogla da jedem, preskakala sam većinu obroka. Za doručak sam jela samo jaja ili jogurt sa tostom. Preko dana sam bila na probama, pa nisam ni stizala da ručam. Tek uveče bih pojela losos, brancin ili biftek... I tako pet dana.

Marija se zbog nove figure našla u novom problemu - sva garderoba joj je preko noći postala velika.

Marija Šerifović
foto: Printscreen/Instagram

- Kada sam otišla da probam odelo za poslednji koncert u Beogradu, bilo mi je ogromno! Šnajderka je ponovo izmerila sve moje obline i ispostavilo se da su mi obim stomaka, struka i nogu manji za četiri i pet centimetara, što je fantastično. Uvek sam srećna kada smršam - priča pop zvezda, koja je već dve godine na posebnom režimu ishrane pomoću kog održava liniju.

Iz ishrane je morala da izbaci slatkiše i testeninu, ali ponekad ne može da izdrži bez grickalica.

Zvezde Granda
foto: Pritnscreen

- Stalno sam gladna! Ma, gladne su mi i duša i oči! Dešava mi se da usred noći ogladnim, pa otvaram frižider samo da nađem nešto interesantno, šta god da ima... Nekad se i uzdržim, ali ne uvek - iskrena je jedina naša evrovizijska pobednica.

Iako je veliki gurman, Marija ne voli da priprema hranu, već je za to zadužena njena majka:

- Verica kuva, ja ne! Zabranila sam joj da sprema hranu kod mene, jer mi onda cela kuća smrdi na luk. Rekla sam joj: "Idi u drugi stan, skuvaj, pa se vrati". Volim da jedem sarmu, prebranac, čorbu, musaku... Ali kad majka krene da dinsta luk, doživim nervni slom! Zato, nema više kuvanja u mojoj kući - izričita je Šerifovićeva.

OVO JE JELOVNIK MARIJE ŠERIFOVIĆ

Marija Šerifović
foto: ATA images

DORUČAK:

Palenta ili ovsena kaša sa voćem

RUČAK:

Losos ili pljeskavica od junećeg mesa

VEČERA:

Cezar salata ili jogurt sa čija semenom

Kurir.rs/K.Đ/Informer

Bonus video:

04:23

Anastasija Ićurup prvi put posle odlaska iz Zvezda Granda

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track