SVE OBMANULI?! POMIRILI SE JANJUŠ I MAJA MARINKOVIĆ: Tajno se viđali u etno-selu, a na splavu se LJUBILI i naručivao joj OVE PESME
Foto: Printscreen/Zadruga

Kriju se

SVE OBMANULI?! POMIRILI SE JANJUŠ I MAJA MARINKOVIĆ: Tajno se viđali u etno-selu, a na splavu se LJUBILI i naručivao joj OVE PESME

Stars -

Nakon što je zbog ćerke Krune i bivše žene Ene, za kojom je navodno patio, Marko Janjušević Janjuš preskočio kapiju i pobegao iz Zadruge, mnogi su očekivali da će s njom izgladiti odnosi obnoviti bračne zavete.

Budući da je košarkaš pravo iz Šimanovaca odjurio u školu po svoju jedinicu, a potom proveo dan s njenom majkom, sve je ukazivalo na to da je pomirenje bivših supružnika na pomolu.

Međutim, čini se da kada padne mrak i alkohol uđe u krv Janjušu, jedina žena koju zove i s kojom želi da bude je Maja Marinković. Upravo ona zbog koje ga je žena i ostavila. Dvoje bivših ljubavnika se navodno pomirilo, i ne samo to, oni su se pojavili na jednom prestoničkom splavu, gde su navodno naočigled svih prisutnih razmenjivali nežnosti i poljupce.

- Maja i Janjuš su proteklog vikenda bili na poznatom splavu u Beogradu, gde su se provodili do ranih jutarnjih sati. Došli su posle ponoći i bili su u malo većem društvu da ne bi skretali pažnju na sebe i da ne bi bilo očigledno da su se pomirili - ispričao je izvor koji se zatekao na licu mesta.

Maja Marinković, Marko Janjušević Janjuš
foto: Pritnscreen

Kako je izvor rekao, njih dvoje su najpre seli odvojeno, ali su se vrlo brzo spojili u jedan separe.

- Posle par tura pića opustili su se svi prisutni, ali i Janjuš i Maja, koji su ne mareći za poglede radoznalih gostiju na splavu počeli da se ljube i grle, te prisno igraju uz pesme koje su ih pogađale. Janjuš je svojoj dragoj čak poručio par numera Ace Pejovića i svaku je pevao gledajući je direktno u oči i nazdravljajući joj - ispričao je izvor!

Od bliskih prijatelja bivše zadrugarke da ovo nije bio prvi susret bivših sadašnjih ljubavnika, te da se on desio navodno nekoliko dana ranije.

- Maja i Janjuš su se videli pre splava u Etno-selu nadomak Beograda gde Janjuš boravi, i tamo su sami i u miru porazgovarali o svemu, te odlučili da svojoj ljubavi navodno daju još jednu šansu. Zasad će njih dvoje biti u tajnoj vezi, a za kasnije će videti - ispričao je izvor blizak ovom paru! Par je bio nedostupan za komentar.

Maja Marinković
foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/Alo

Bonus video:

01:21

Marko Janjušević Janjuš

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track