KOŠTALO IH 120.000 €! Na Darinom venčanju bilo 600 zvanica, torta od 80 KG, nakit od 4 vrste zlata, a ove detalje niste ZNALI
Foto: Damir Dervišagić

glamurozno

KOŠTALO IH 120.000 €! Na Darinom venčanju bilo 600 zvanica, torta od 80 KG, nakit od 4 vrste zlata, a ove detalje niste ZNALI

Stars -

Pevačica Dara Bubamara na ludi kamen stala je pre skoro deceniju i po i rekla da izabraniku Milanu Kesiću u Sabornoj crkvi u Novom Sadu. Mladenci su na venčanje došli limuzinom praćeni tamburašima i trubačima.

Poznata novosadska folk pevačica i pariski biznismen venčali su se 3. maja 2008. godine, u Sabornoj Crkvi u Novom Sadu. Svadbeno veselje održano je u hotelu Park. Bilo je oko 600 zvanica, sve je izgledalo glamurozno - od luskuznih belih limuzina i kočija sa belim konjima, preko unikatne venčanice koju je kreirao čuveni libanski dizajner Eli Sab, nakita od 4 različite vrste zlata i spektakularnog vatrometa, pa do ogromne, 80 kilograma teške torte. Svabda je koštala oko 120.000 evra.

Nakon ceremonije mladenci su otišli na medeni mesec, krstarenje brodom, a potom u Las Vegas. Dara je u to vreme bila u petom mesecu trudnoće i nosila Konstantina.

Ceca je na svadbu došla sa sestrom Lidijom. A venčanje nije propustio ni par Đogani - Vesna i Đorđe.

Par se razveo nakon devet godina braka.

Dara Bubamara
foto: Damir Dervišagić

kurir.rs

Bonus video:

02:56

Dara Bubamara ponovo progovorila o ukradenoj pesmi i Evroviziji

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track