NEDA UKRADEN U 8. DECENIJI IZGLEDA KAO AVION! Pevačica dobila titulu NAJZGODNIJE BAKE NA BALKANU, a sad otkrila tajnu svog izgleda
Foto: Sonja Spasić

rekla sve

NEDA UKRADEN U 8. DECENIJI IZGLEDA KAO AVION! Pevačica dobila titulu NAJZGODNIJE BAKE NA BALKANU, a sad otkrila tajnu svog izgleda

Stars -

Pevačica Neda Ukraden iza sebe ima više od 50 godina impresivne karijere, a sada je otkrila kako gleda na titulu najseksi bake na Balkanu.

Neda Ukraden
foto: Nemanja Nikolić

- Mnogo je bilo okolnosti i događaja tokom ovih 50 godina, koje su bile protiv muzike, umetnosti pa činjenicu da i dalje s jednakim žarom i snimam i pevam, smatram svojim najvećim uspehom. A koncert kojem se jako radujem je svakako nastup u Zagrebu na kojem ću verujem, s punom podrškom publike otpevati sve svoje najlepše pesme i pokazati da moj uspeh kao ni celokupni opus nije bio slučajan - osvrnula se Neda na svoju karijeru u razgovoru za Dnevnik.hr.

Komentisala je i to kako se nosi sa slavom sve ove godine.

- Slava, tj. popularnost je nešto što svaka osoba koja se bavi šoubizom priželjkuje i kojoj to prija. Nisam razumela kolege kojima to smeta i beže od javnosti i publike. Naravno, privatan život zna nekada da trpi zbog toga, ali ako se jasno postavi granica i porodica stavi kao prioritet, nema problema - iskrena je bila Ukraden.

Neda Ukraden
foto: Printscreen/Magazin In

Ona je za hrvatske medije otkrila i tajnu njene dobre linije.

- Održavati dobru formu i nešto sto vam je nasleđem kao poklon ostalo, može se samo disciplinom - ishranom i vežbanjem. Posebno kada ste u zrelim godinama. Naravno, nije uvek lako jer ne živimo životom koji je uredan i u kojem se sve može isplanirati. Ali dovoljna je i svest o tome kao i emotivna sreća i ispunjenost - kaže Neda.

A kada se pomene da nosi titulu najse*si bake na Balkanu, ima komentar koji joj izmami osmeh na licu.

- Taj naziv najse*si bake me uvek nasmeje, i nimalo me ne smeta, posebno što se jako ponosim svojim unucima. A reč baka je najlepša reč na svetu - kaže pevačica.

Doček u Budvi, Neda Ukraden
foto: Nikola Anđić

Kurir.rs/Dnevnik.hr

Bonus video:

02:09

OTIŠAO JE VELIKI PEVAČ: Neda Ukraden skrhana zbog smrti Marinka Rokvića

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track