ŠOK OBRT POSLE PLJUVAČINE: Džidža na slavlju kitila Anastasiju Ićurup! SVI DETALJI SUSRETA OCA I ĆERKE SA ZVEZDOM GRANDA!
Foto: Nenad Kostić, Kurir Televizija, Printskrin

OBRT

ŠOK OBRT POSLE PLJUVAČINE: Džidža na slavlju kitila Anastasiju Ićurup! SVI DETALJI SUSRETA OCA I ĆERKE SA ZVEZDOM GRANDA!

Stars -

Prethodnu nedelju obeležio je skandal u "Zvezdama Granda", kada je Ana Bekuta uputila žestoke kritike na račun stajlinga takmičarki Anastasije Ićurup i Maje Đorđević, a tada su folk zvezdu podržale i druge kolege iz žirija, među kojima su se posebno istakli Snežana Đurišić i Dragan Stojković Bosanac.

Anastasija Ićurup, Ana Bekuta
foto: Kurir Televizija, Damir Dervišagić

Sve je kulminiralo kada je Anastasija odlučila da na kraju napusti takmičenje.

Aleksandra Stojković Džidža
foto: ATA Images

Nakon što je sporna emisija emitovana, usledile su i Anastasijine prozivke na račun Bosanca i njegove ćerke Aleksandre Stojković Džidže, na koje joj plavokosa pevačica nije ostala dužna. Ipak, kako Kurir Stars saznaje, prethodnog vikenda je sasvim slučajno i neplanirano došlo do susreta "zaraćenih" strana - ćerke i oca sa jedne i Anastasije sa druge strane, i to na jednom privatnom veselju.

Zvezde Granda, Ceca Ražnatović, Dragan Stojković Bosanac
foto: Printscreen/TV Prva

- Džidža i Bosanac su bili gosti na jednom privatnom veselju na kom je pevala upravo Anastasija, sa kojom su vodili žestok rad u medijima prethodnih nekoliko dana. U početku nije ni znala da je na toj proslavi Ićurupova, nije ni znala kako devojka izgleda. Kada joj je Bosanac rekao da je to ta mala o kojoj su svi pisali i koja ih je prozivala u medijima, nije se mnogo potresla. U jednom trenutku, Anastasija se čak pozdravila sa Stojkovićima, a Džidži se svidelo i kako ona peva, pa joj je čak dala i bakšiš za jednu pesmu - završava naš izvor.

Mi smo pokušali da stupimo u kontakt sa Džidžom, ali se ona nije javljala na naše pozive.

Stars Naslovna
foto: Kurir

Kurir.rs/A.P.

Bonus video:

02:12

Džidža progovorila o sukobu sa Cecom! Evo šta ju je najviše iznerviralo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track