MILI KRENUO PESNICOM NA ĐORĐA DAVIDA?! Haos na snimanju Zvezda Granda, ULETELO OBEZBEĐENJE, i Saša Popović morao da ih RAZDVAJA!
Foto: Damir Dervišagić

KARAMBOL

MILI KRENUO PESNICOM NA ĐORĐA DAVIDA?! Haos na snimanju Zvezda Granda, ULETELO OBEZBEĐENJE, i Saša Popović morao da ih RAZDVAJA!

Stars -

Na snimanju najnovije emisije "Zvezde Granda", došlo je navodno do fizičkog sukoba između Đorđa Davida i Aleksandra Milića Milija.

Naime, njih dvojica su navodno prvo ušli u verbalnu raspravu zbog kandidata koji je nastupio na velikoj bini, a kako im se mišljenja nisu poklopila Đorđe David je navodno krenuo da vređa Milija, koji je skočio na njega, ispričao je izvor sa lica mesta za "Blic".

Aleksandar Milić Mili, Ceca Ražnatović
foto: Printskrin/Prva

- Jedi g***a - vikao je David navodno Miliju, posle čega je kompozitor, kako tvrdi izvor, krenuo da ga udari pesnicom, ali je obezbeđenje sprečilo da dođe do većeg incidenta, kao i Saša Popović, koji je uleteo u gužvu da smiri strasti.

Navodno kamere nisu snimile sukob dvojice mentora, pa se očekuje da u epizodi koja će tek biti emitovana gledaoci neće imati priliku da vide ovu scenu.

Đorđe David
foto: Kurir televizija

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

02:22

Mili diriguje pevačici u studiju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track