HOLIVUDSKI GLUMAC BIO SA SRPKINJOM IZ VIP KATALOGA Rijaliti učesnica za noć uzima 5.000 €, a s Batlerom ludovala po klubovima?FOTO
Foto: Profimedia

HOLIVUDSKI GLUMAC BIO SA SRPKINJOM IZ VIP KATALOGA Rijaliti učesnica za noć uzima 5.000 €, a s Batlerom ludovala po klubovima?FOTO

Stars -

Škotski glumac i zvezda Holivuda Džerard Batler uslikan je u tokom 2010. godine, kada je bio u Beogradu, kako se u centru srpske prestonice ljudi sa zgodnom manekenkom Martinom Rajić, za koju će se kasnije ispostaviti da se navodno bavi prostitucijom.

Batler i Martina bili su u provodu u poznatom prestoničkom klubu“, a paparaci su ih uslikali na parkingu u Nemanjinoj ulici, prekoputa zgrade u kojoj je klub.

Džerard Batler, Martina Rajić
foto: Profimedia

Džerad Batler je u Beograd stigao 21. aprila 2010. godine kako bi snimao film „Koriolan“ koji je režirao njegov prijatelj Ralf Fajns, a njih dvojica imaju i glavne uloge u filmu – Batler igra Tulija Aufidija, zapovednika Volščanske vojske i zakletog neprijatelja rimskog generala Koriolana, koga glumi Fajns.

Nakon dva dana snimanja, Batler je odlučio da upozna čari noćnog života Beograda, te je izašao u jedan beogradski klub, a potom je obišao i popularne splavove.

Tada se, kako su pisali mediji, i upoznao sa Martinom koja je kasnije tvrdila da su njih dvoje bili u "kratkoj vezi".

"Jesmo zajedno, ali stvarno se viđamo tek nekoliko dana, tako da ne mogu više da kažem o eventualnoj budućnosti naše veze. Mogu da kažem da je vrlo šarmantan, zanimljiv i iznenađena sam koliko je normalan budući da je takva svetska zvezda", rekla je ona tada za medije.

Cena nije bila ispod 5.000 €

Prema operativnim informacijama, devojke koje su radile za madam uzimale su 1.000 do 1.500 evra za "klasičan" i oralni seks, a za posebne želje, klijenti su plaćali specijalne cene. Cena za noć sa devojkom, nije bila ispod 5.000 evra.

"Batler mi se udvarao direktno. Rekao mi je da imam neku neobičnu lepotu i da nije tako zamišljao Srpkinje, a ja mislim da je to bilo zbog nepoznavanja naših ljudi. Posle dve nedelje, koliko je planirano da ostane u Beogradu zbog snimanja filma, sigurno će promeniti mišljenje i shvatiće ono što svi znaju, a to je da su naše devojke najlepše na svetu", dodala je ona tada.

1 / 5 Foto: Nemanja Pančić

Martina Rajić je postala poznata javnosti nakon pojavljivanja u spotu „Face“ Milana Stankovića u vreme kada je on bio srpski predstavnik na takmičenju za pesmu Evrovizije.

Kasnije je učestvovala u rijalitiju "Parovi", a početkom aprila ove godine privedena je na saslušanje zbog prostitucije.

Džerard Batler, Martina Rajić
foto: Profimedia

kurir.rs

Bonus video:

13:54

PROSTITUTKE NISU ROBA! OKRŠAJ PSIHOLOGA I MAKROA: Zašto se ne školuju ili nađu normalan posao?! MIHAILO IMAO SPREMAN ODGOVOR

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track