U KVADRATIMA NIJE SREĆA, DA SE VRATIM U STAN ISTO BI MI BILO! Melina Džinović na proslavi bez Harisa, a evo šta kaže o NOVOM DOMU
Foto: Nikola Anđić, ATA Images, Damir Dervišagić

iskrena

U KVADRATIMA NIJE SREĆA, DA SE VRATIM U STAN ISTO BI MI BILO! Melina Džinović na proslavi bez Harisa, a evo šta kaže o NOVOM DOMU

Stars -

Supruga pevača Harisa Džinovića i dizajnerka Melina Džinović došla je na rođendan Željka Joksimovića i to bez Harisa, koji je kasnio na proslavu zbog obeveza.

Kreatorka je otkrila i šta je poželela Željku, kao i kakav je život u novom domu.

Melina Džinović
foto: Damir Dervišagić

- Željko je zaista jedan od prvih prijatelja naše kuće, tako da možete samo da zamislite šta sam mu sve poželela, sve najbolje - rekla je Melina, pa dodala šta mu je poklonila:

- Vi ste naivni, najleše je u malim kesicama. Nije koverta, Bože sačuvaj, intimnim prijateljima nikada ne poklanjam kovertu. Željko je jedan od naših najzabavnijih prijatelja.

Kako su se nedavno Haris i ona uselili u novi dom, o kom se naširoko pričalo, a ona nam je otkrila kakav je život u novoj kući:

- U kvadratima nije ni sreća ni suština života, tako da meni bilo u stanu, bivšoj kući ili sadašnjoj, pa opet da se vratim u stan svejedno - iskrena je bila Melina.

Haris Džinović
foto: Printscreen RTS

Kurir.rs/I.B.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja