IMAO JE 18 MESECI KADA GA JE MIROSLAV ILIĆ DAROVAO! Devin godinama pokušava da dokaže da mu je pevač OTAC, a OVO mu je od njega
Foto: Nemanja Pančić, Stefan Stojanović Mondo, Printscreen

saga

IMAO JE 18 MESECI KADA GA JE MIROSLAV ILIĆ DAROVAO! Devin godinama pokušava da dokaže da mu je pevač OTAC, a OVO mu je od njega

Stars -

Bivša ljubavnica pevača Miroslava Ilića, Mirjana Antonović i njen sin Devin godinama pokušavaju da dokažu da je on biološki otac njenog deteta.

Porodičnoj sagi još se ne nazire kraj, a svakog dana isplivaju neki novi detalji.

Ako je suditi po rečima Mirjane Antonović, rasplet ove priče u startu je nagoveštavao da će ići nekim drugim tokom, srećnijim po nju i njenog sina.

Miroslav Ilić, Mirjana Antonović
foto: Nemanja Nikolić, Darko Kostić

‒ U Beogradu sam često boravila u stanu moje sestre, a i Miroslav je tamo dolazio. Igrao se sa Devinom, provodio vreme sa njim ‒ izjavila je Mirjana, otkrivajući da je pevač Devina poslednji put video kada je dečak imao 18 meseci.

Devin Antonović, Mirjana Antonović, Miroslav Ilić
foto: ATA Images, Nemanja Nikolić, Shutterstock

‒ Sećam se, bili smo u „Interkontinentalu“ kada je on došao. Igrao se sa detetom, tada mu je dao zlatni lančić. Kad god bi ga spustio i krenuo ka vratima, mali bi počinjao da plače, i plače... On se tri puta vraćao da ga uzme. Kao da je osećao da će se razdvojiti ‒ pričala je ona svojevremeno za medije.

Verodostojnost njenih reči potvrdio je i Devin koji je u jednom intervjuu, na pitanje da li ima neku uspomenu od oca, odgovorio:

‒ Imam zlatni lančić sa krstićem koji mi je poklonio kada sam imao 18 meseci i koji još nosim.

Devin Antonović, Mirjana Antonović
foto: ATA images

Kurir.rs/I.B.

Bonus video:

01:47

MIROSLAV ILIĆ NA ZAVRŠNOM ROČIŠTU: Evo šta je okupljenim novinarima poručio pred presudu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track