ZAVIRITE U ĐANIJEV LUKS STAN OD 200 KVADRATA Kristalni lusteri, KAMIN, ogromna DNEVNA SOBA, folker i Slađa uživaju u SUVOM LUKSUZU
Foto: Damir Dervišagić, Printscreen

PRELEPO

ZAVIRITE U ĐANIJEV LUKS STAN OD 200 KVADRATA Kristalni lusteri, KAMIN, ogromna DNEVNA SOBA, folker i Slađa uživaju u SUVOM LUKSUZU

Stars -

Radiša Trajković Đani jedan je od najangažovanijih pevača na javnoj sceni, često na nastupu zgrne dobar bakšiš, a zaradu ulaže u nekretnine koje je opremio po najnovijim standardima.

Radiša Trajković Đani
foto: Printcsreen/Premijera

S obzirom na to da ima veliku porodicu, folker se potrudio da svakog od njih stambeno obezbedi. Osim sinova, on je i ćerki odabrao stan koji će da joj kupi, a za njega i suprugu Slađu Trajković ostaje luks stan od 200 kvadrata.

Svaki kutak je opremljen sa ukusom, a u njemu nema šta nema. Od biblioteke knjiga, do ormana sa alkoholnim pićima, u trpezariji se nalazi veliki sto sa stolicama, koje su rađene posebnom tehnikom.

Radiša Trajković Đani, stan
foto: Printscreen/Youtube

U dnevnoj sobi nalazi se ogromna kožna garnitura, sto sa zlatnim detaljima, dok se u svakom uglu nalaze veliki ormani na kojima se nalaze ramovi sa fotografijama i raznorazni ukrasi, a tu je i veliki kamin. Zidovi su upotpunjeni slikama sa zlatnim okvirima, a u gotovo svakoj prostoriji nalaze se kristalni lusteri.

Ljubavno gnezdo ovog poznatog para je prostorija u kojoj oni vole da se osame i provode slobodno vreme. Ovaj kutak par je opremio francuskim ležajem, velikim televizorom, a postoji i prostor za odlaganje garderobe. Kroz dugi hodnik nalaze se brojna vrata koja vode do spavaćih soba, a jedna od njih i do prostranog kupatila.

1 / 7 Foto: Printscreen/Youtube

Kurir.rs/M.M.

Bonus video:

02:00

Đani postao deda! Van sebe od sreće: Hteo sam da UMREM kad sam saznao!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track